Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Acer Spin 1 Touch

Zobraziť katalóg
Acer Spin 1 Touch
Tablet PC – Intel Pentium Silver N5000 Gemini Lake, dotykový 11.6" IPS lesklý 1920 × 1080, RAM 4GB LPDDR4, integrovaná grafická karta, Flash , webkamera, USB 3.2 Gen 1, WiFi 5, 4670 mAh batéria (SP111-34N-P8A4)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC024u

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Spin 1 Touch

Spoločnosť Acer predstavuje novú rodinu prémiových konvertibilných notebookov Spin s flexibilnou konštrukciou a špičkovou výbavou vo veľmi tenkom hliníkovom tele. Premyslený systém pántov umožňuje otočenie o 360 °, môžete teda využívať jeden zo štyroch rôznych režimov - tablet, laptop, stojan a stan. Vnútri luxusného tela nájdete najnovšie procesory Intel, ktoré si vďaka nízkej spotrebe vystačia len s pasívnym chladením. Maximálny potenciál Acer Spin využijete vďaka predinštalovanému systému Windows 10 Home.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra tenký a ľahký Tablet PC s konštrukciou otočnou o 360 °
  • 13,3"/11,6" dotykový Full displej chránený sklom Gorilla Glass
  • Kvalitné reproduktory Dolby Audio a technológiou Acer TrueHarmony
  • Najmodernejšie procesory Intel s vysokým výkonom pri nízkej spotrebe
  • Štyri režimy - tablet, laptop, stojan a stan
  • Podporuje ovládanie perom Active Pen s využitím funkcie Windows Ink
  • Moderný systém Windows 10 Home

Pastva pre oči i uši

Model Spin 1 je vybavený 13,3" či 11,6" dotykovou IPS obrazovkou s veľmi jemným rozlišením Full HD a krytým sklom Gorilla Glass proti poškriabaniu. Dokonalé farby zabezpečí funkcia Color Intelligence a s technológiou BluelightShield uľahčíte svojim očiam. Zníženie vyžarovania modrého svetla z podsvietenia displeja vám umožní používať počítač dlhšiu dobu pri menšom namáhaní očí. Displej podporuje tiež ovládanie voliteľným perom Active Pen s využitím funkcie Windows Ink.

Acer TrueHarmony prináša prirodzený zvuk, ktorý pozdvihne zábavu na novú úroveň. Konštrukcia reproduktorov obmedzuje skreslenie zvuku, prináša širšiu škálu basov a zvyšuje hlasitosť tak, aby sa ozvučil celý priestor. Audio kanály sa pri pretočení displeja tiež automaticky prehodia v závislosti na polohe.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Spin 1 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Spin 1 Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Spin 1 Touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Spin 1 Touch.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií