Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer Spin 3 Touch

Zobraziť katalóg
Acer Spin 3 Touch
Tablet PC – dotykový 14" IPS lesklý 1920 × 1080 DDR4, integrovaná grafická karta, SSD 256GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, stylus, WiFi 5, hmotnosť 1.5kg (SP314-21N-R7TT)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC024v0kNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Spin 3 Touch Predaj skončil

Acer Spin 3 Touch

Spoločnosť Acer predstavuje novú rodinu prémiových konvertibilných notebookov Spin s flexibilnou konštrukciou a špičkovou výbavou vo veľmi tenkom hliníkovom tele. Premyslený systém pántov umožňuje otočenie o 360°, môžete teda využívať jeden zo štyroch rôznych režimov - tablet, laptop, stojan a stan. Vnútri luxusného tela nájdete najnovšie procesory Intel, ktoré si vďaka nízkej spotrebe vystačia len s pasívnym chladením. Maximálny potenciál Acer Spin využijete vďaka predinštalovanému systému Windows 10 Home.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra tenký a ľahký Tablet PC s konštrukciou otočnou o 360°
  • Štyri režimy - tablet, laptop, stojan a stan
  • Kvalitné reproduktory Dolby Audio a technológia Acer TrueHarmony
  • Najmodernejšie procesory Intel s vysokým výkonom pri nízkej spotrebe
  • 15,6" dotykový displej (HD a Full HD rozlíšenie)
  • Podsvietená ergonomická klávesnica
  • Moderný systém Windows 10 Home

Pastva pre oči i uši

Model Spin 3 je vybavený 15,6" dotykovou IPS obrazovkou s rozlíšením až Full HD. Dokonalé farby zabezpečí funkcia Color Intelligence a s technológiou BluelightShield uľahčíte svojim očiam. Zníženie vyžarovania modrého svetla z podsvietenia displeja vám umožní používať počítač dlhšiu dobu pri menšom namáhaní očí.

Acer TrueHarmony prináša prirodzený zvuk, ktorý pozdvihne zábavu na novú úroveň. Konštrukcia reproduktorov obmedzuje skreslenie zvuku, prináša širšiu škálu basov a zvyšuje hlasitosť tak, aby sa ozvučil celý priestor. Audio kanály sa pri pretočení displeja tiež automaticky prehodia v závislosti na polohe.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Spin 3 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Spin 3 Touch.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií