Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer TravelMate P259

Zobraziť katalóg
Acer TravelMate P259
Notebook – Intel Pentium Silver N5000 Gemini Lake, 11.6" TN matný 1366 × 768, RAM 4GB DDR4-SDRAM, integrovaná grafická karta, SSD 64GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 5, 3220 mAh batéria (TMB118-M-P8WX)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC325e7gNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer TravelMate P259

Acer TravelMate P259 je stvorený pre komfortnú prácu v kancelárii i na cestách. Full HD 15,6" displej s technológiou ComfyView ponúka ideálny pomer medzi pohodlnou veľkosťou pracovnej plochy a ľahkou prenosnosťou. Pre efektnú prácu je notebook vybavený moderným systémom Windows 10. Výkonné komponenty sú volené tak, aby si hravo poradili so všetkými bežnými pracovnými aplikáciami a boli vám plne k dispozícii v pracovnom nasadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Priestranný Full HD displej
  • Výkonné a úsporné procesory Intel radu Skylake
  • Rýchla WiFi v štandarde 802.11 ac
  • Veľký HDD alebo rýchle SSD typu M.2
  • Moderný konektor USB 3.1 typu C

Elegancia a ergonómia

Jednoduchý a účelný dizajn notebooku sa nesie v duchu čistých línií a zľahka zaoblených tvarov. Povrch počítača je doplnený jemnou štruktúrou. Po ergonomickej stránke dizajnu ponúka TravelMate priestranný touchpad a pohodlnú klávesnicu s numerickou časťou. K vášmu pohodliu potom dozaista prispeje aj vyššia výdrž na batériu.

Spoľahlivý výkon

O výpočtovú silu notebooku sa starajú pokročilé procesory Intel s architektúrou Skylake, ktoré sú výkonné, ale zároveň dostatočne úsporné tak, aby predĺžili prevádzkovú dobu na batériu. Navyše sú vybavené integrovanou grafikou Intel HD Graphics, ktorá si poradí s prehrávaním HD videa, surfovaním na internete, ale aj menej náročnými hrami. V modernej výbave nechýba rýchly konektor USB typu C, optická mechanika s technológiou M-DISK či multiformátová čítačka pamäťových kariet.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer TravelMate P259 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer TravelMate P259. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer TravelMate P259.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií