Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

ActivityMon Server

Zobraziť katalóg
ActivityMon Server
Elektronická licencia - Zistite, čo Vaši zamestnanci robia na počítači
Kód:  EO422h
ActivityMon Server Predaj skončil

ActivityMon Server

ActivityMon je komplexní monitorovací řešení, určené především pro sledování činnosti zaměstnanců při práci na PC. Program umožňuje například sledování stisknutých kláves, snímání obsahu obrazovky nebo aktivního okna, ukládá historii navštívených webových stránek a spuštěných nebo ukončených aplikací, včetně jejich procesů a oken. Problémem není ani monitorování jednotlivých přihlášení a odhlášení uživatelů či uspání a probuzení počítače.

Aktivity všech uživatelů si můžete prohlédnout v moderním, komfortním a uživatelsky přivětivém prohlížeči a veškeré aspekty monitorování mohou být dále upraveny tak, aby vyhovovaly potřebám uživatele a právním předpisům. Produkt lze snadno aktualizovat. Licence ActivityMon Server je platná po dobu 1 roku a je kompatibilní s Microsoft Windows Server 2012/2008 (R2)/2003. Použita může být pro komerční i vládní použití na jednom počítači.
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ActivityMon Server
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií