PET AD homeoffice

ADAPTEC 7805 kit

Zobraziť katalóg
ADAPTEC 7805 kit
Radič 8-port interný SATA/SAS 6Gb/s, RAID (0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50, 60), PCIe x8, 2x MSAS HD (SFF-8643)
Kód:  FZ098a2 Produktové číslo:  2274200-R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ADAPTEC 7805 kit

Kvalitné, interné SAS radič určený pre rozhranie PCIe Express 8x, Ktorý zaručuje vysokú prenosovú rýchlosť pre až 8 priamo pripojených diskov. Ku karte je možné pripojiť maximálne až 256 zariadení. Výhodou je podpora bootovania, diaľkové správy a možnosť kombinovať SAS a Serial ATA disky čo umožňuje dosiahnuť vynikajúceho pomeru cena/výkon. Radič tiež podporuje najrôznejšie funkcie RAID (0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50 a 60). Vďaka PCIe 8x 3. Gén je priepustnosť dát až 6 Gb/s.

Nechýba ani moderné MSAS HD konektory a prepojenie SAS HD káble, Ktoré sa hodia v extrémne náročných serverových konfigurácií. Je tu aj možnosť dokúpiť Adaptec Flash Module (AFM-700), pre zachovanie dát v pamäti (Zero Maintenance Cache Protection). Rozhranie radiče je bezproblémové, vďaka technológiiAdaptec MaxView Storage Manager, Budete mať plnohodnotný manažér vo webovom rozhraní HTML5. Či už na počítači, alebo na mobilnom zariadení. Nie je teda potrebné inštalovať ďalší softvér.

SAS je inovovaná generácie rozhrania SCSI zvyšujúce výkonnosť ukladacích systémov a zlepšujúce ich dostupnosť. Rozširuje funkcie paralelných pevných diskov SCSI a jednou z hlavných výhod tejto technológie je možnosť integrácie 3,5 palcových jednotiek SAS s jednotkami Serial ATA v jednom zariadení. Pre pripojenie disku sa využívajú rovnaké káble a konektory ako pre disky s rozhraním Serial ATA. Táto možnosť ponúka mimoriadnu pružnosť a škálovateľnosť. Full-duplexní architektúra zabezpečia, aby storage zariadenia dodával dáta k host systému v rovnakom čase, keď hosť systém posiela ďalšie príkazy na storage zariadenie. Dual-port architektúra umožňuje ľahké zapojenie typu fail-over. Hosť systémami i batožín sú pripojené dvomi cestami a dáta sú neustále dostupné iv prípade zlyhania niektorého z komponentov. Ďalšie výhody sú napríklad celistvosť údajov, spoľahlivosť a možnosť pripojiť až 16256 diskov do jednej domény. Disky s týmto rozhraním nájdu uplatnenie naprv databázových a vysokotransakčních aplikáciách, u vysoko dostupných dát, ale aj pri archiváciu dát či ich zálohovanie.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
PCIe x8

Porty:
8x interné porty

Rozhranie:
2x MSAS HD (SFF-8643)

Prenosová rýchlosť:
Až 6 GB/s

Maximálny počet zariadení:
256

Ďalšie vlastnosti:
Podpora SSD, HDD, Autoloadery, RBOD, pásky
Podporuje bootovanie a inicializácii na pozadí
RAID 0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50 a 60

Rozmery:
64 x 167 mm

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows
Red Hat Linux
SUSE Linux
Fedora
Debian Linux
Ubuntu Linux
Sun Solaris
FreeBSD
VMware ESX
Celý zoznam podporovaných systému nájdete tu

Obsah balenia:
radič Adaptec RAID 7805
low profile celičký
2 kusy interného kábla mini SAS HD (SFF-8643), dĺžka 0.8 metra
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ADAPTEC 7805 kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsemi ADAPTEC 7805 kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsemi ADAPTEC 7805 kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsemi ADAPTEC 7805 kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsemi ADAPTEC 7805 készlet.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií