Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Diskusia k ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová

Zobraziť katalóg
ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová - Powerbank

Diskusia k ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ADATA PV110 Power Bank 10400 mAh titánová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, záruka produktu je 2 roky. Může se stát, že mi reklamaci zamítnete po roce, že jde o pokles baterie díky nabíjecím cyklům? Děkuji.

Mohu touto power bankou nabíjet i fotoaparát Panasonic DMC-LF1?

Dobrý den. líbí se mi tato nabíječka, ale potřebuji na cesty co nejlechčí kolik váží? A kolik váží když je úplně nabitá? Ilča

Dobrý den, chtel jsem se zeptat, jestli tato powerbanka je schopná nabít telefon Microsoft Lumia 950 XL? Děkuji za opověď....

Dobrý den, je power banka kompatibilní s Huawei P8 lite? Děkuji

dobrý den pojede na iphone6

je k tomu adaptéer

Dobrý den, jde mobil nabíjený na power bance používat? Děkuji

Zdravím, je táto power banka vhodná aj pre fotoaparát Nikon Coolpix P610?

Dobrý večer, je táto power Bank vhodná aj pre samsung galaxy grand prime? Ktorý má 2 600mAh?

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií