AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Adidas 36 Zero Trainer

Zobraziť katalóg
Adidas 36 Zero Trainer
5 1 hodnotení
Závesný posilňovací systém TRX – ideálny na tréning obratnosti, rovnováhy, budovanie sily, koordinácie
Kód:  SPT6749 Produktové číslo:  8856520025922 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Adidas 36 Zero Trainer

So závesným systémom Adidas 36 Zero Trainer posuniete svoje limity a telesnú zdatnosť zase o kúsok ďalej a na vyššiu úroveň. Tento špeciálny cvičebný prostriedok neslúži na vybudovanie obrovskej svalovej hmoty, ale na precvičenie a spevnenie vnútorných svalov, ktoré sa nedajú posilniť inak, než práve funkčným cvičením. Budujte silu, obratnosť a rovnováhu zábavnou formou.

Produkt sa skladá z kvalitného popruhu s dlhou životnosťou, ktorý môžete prichytiť takmer kamkoľvek vo vašom byte alebo vonkajších priestoroch. Na popruh sa následne zavesí jeden z troch možných úchytov. Je len na vás, či zvolíte kruhy, pevný úchyt alebo remienky. S každým nadstavcom sa môžete sústrediť na inú svalovú partiu a precvičovať tak svaly z iného uhla. Veľkou výhodou tohto cvičebného systému je fakt, že ho môžu používať začiatočníci, aj pokročilí cvičenci. 

Kľúčové vlastnosti

  • Závesné cvičebné náradie
  • Vhodné pre pokročilých aj začínajúcich cvičencov
  • Možno si vybrať jeden z troch úchytov
  • Zpevňujte vnútorné svaly vášho tela
  • Využite jeden z troch úchytov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adidas 36 Zero Trainer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adidas 36 Zero Trainer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Adidas 36 Zero Trainer.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií