Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Adobe Animate Creative Cloud (Flash Pro) MP ML (vr. CZ) Commercial (1 mesiac) (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Adobe Animate Creative Cloud (Flash Pro) MP ML (vr. CZ) Commercial (1 mesiac) (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: webová grafika, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  EO601z4
Adobe Animate Creative Cloud (Flash Pro) MP ML (vr. CZ) Commercial (1 mesiac) (elektronická licencia) Predaj skončil

Adobe Animate Creative Cloud (Flash Pro) MP ML (vr. CZ) Commercial (1 mesiac) (elektronická licencia)

Adobe Flash Professional nájdete teraz pod novým názvom - adobe Animate CC. Podpora vývoja webových štandardov sa teraz stáva bežnou záležitosťou. S týmto softvérom budete môcť ľahko navrhovať interaktívne animácie pomocou špičkových nástrojov pre kreslenie. Publikovať svoje výsledky môžete na rôznych platformách, vrátane formátov Flash/AIR, HTML5 Canvas, WebGL alebo vlastných platforiem. Ponúknite tak svoj obsah cez takmer všetky počítačové aj mobilné prehliadače.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre nových zákazníkov
  • Jednoduchá tvorba animácií
  • Kompatibilita s takmer všetkými platformami
  • Viacjazykové verzie (vrátane CZ)

Úžasné animácie

So špičkovou súpravou nástrojov pre vektorové animácie si významne urýchlite prácu. Vytvorený obsah bude vyzerať skvele, či už ho budete prezerať kdekoľvek - na počítači, mobilnom zariadení alebo na modernom monitore s ultra vysokým rozlíšením. Animate je súčasťou služby Creative Cloud, ktorá využíva technológiu Adobe Creativesync, čo znamená, že budete mať svoje dátové zdroje stále na dosah ruky. Túto technológiu využívajú tiež Creative Cloud knižnice aj služba Adobe Stock a zaisťuje prepojenie mobilných a počítačových aplikácií.

Licencia je určená pre podniky alebo firemné oddelenia. Aj preto je súčasťou balíčka konzola pre ľahké riadenie licencií a možnosti okamžitej synchronizácie dátových zdrojov medzi zariadeniami. Túto elektronickú licenciu využijú existujúci zákazníci napr. zákazník vlastní už 3 mesiace licenciu Adobe Animate CC. Teraz má záujem o ďalšiu licenciu. Zakúpi teda ďalšiu novú licenciu Animate CC, a to na 9 mesiacov. Obe licencie teda expirujú v rovnaký mesiac. A obe je tiež možné obnoviť zároveň v rovnakej chvíli na ďalšie obdobie jedného roka.

 

Instrukce po nákupu: nový zákazník obdrží mailem z Adobe pozvánku do Adobe Cloud, jejímž přijetím získá přístup do administrátorské konzole. Nově zakoupenou licenci si zákazník musí přidat v administrátorské konzoli. Prodloužení licence (Renewal) je aktivováno automaticky a není potřeba žádný zásah zákazníka.

Čo robiť po nákupe: https://licensing.adobe.com

  • Po objednaní predplatného (Adobe Cloudu) dostanete e-mailom pozvánku z cloudovej administrátorskej konzoly Adobe (creative.adobe.com), kde následne budete spravovať Adobe licencie. Príjemca sa stáva administrátorom účtu (pozvánka je generovaná v pracovné dni od 9 do 17 hodín). Účet môžete mať v rodnom jazyku, alebo v angličtine. Nastavíte si ho vnútri účtu (v päte stránky je výber jazyka).
  • Po prijatí pozvánky v e-maili administrátorom (registrujete sa pomocou Adobe ID, ktoré už máte, alebo si ho v priebehu prijímania pozvánky vytvoríte) sa vygeneruje výročný dátum, ktorý je navždy nemenný a ku ktorému o rok licencia vyprší.
  • Na účte sa vám čoskoro (najneskôr v deň objednania v pracovné dni) objavia zakúpené licencie, ktoré je možné ihneď využiť.
  • Každú licenciu je nutné priradiť danému používateľovi, ktorý ju má používať (nemusí to byť administrátor účtu). Ak je ním sám administrátor, priradí licenciu sám sebe, ak niekto iný, priradí sa na e-mail používateľa. Do e-mailu opäť dorazí pozvánka na prijatie licencie.
  • Po potvrdení pozvánky na používanie licencie v e-mailovej schránke, môže používateľ okamžite začať sťahovať. Licenciu aktivuje svojim e-mailom (v ktorom je Adobe ID, toto ID musí mať vytvorené nielen administrátor, ale každý používateľ, ktorý chce licencie využívať). Spoločne s prvým stiahnutým produktom (v prípade All Apps verzie) sa sťahuje aj Adobe Cloud Manager. Ide o jednoduché rozhranie, kde si vyberáte produkty, ktoré chcete sťahovať (nie je nutné mať nainštalované všetko z kolekcie). Taktiež si môžete spätne vyberať medzi verziami (max. 2 späť). Produkt aktivujete len raz, a to aj v prípade All Apps verzie.

Poznámky k používaniu predplatného Adobe (Adobe Cloud):

  • Licenciu je možné administrátorom účtu kedykoľvek preradiť na iného používateľa, a to odobratím existujúcemu a priradením inému (pozri bod 4.).
  • Každá licencia je určená pre jedného používateľa, ktorý si ju však môže aktivovať svojím Adobe ID dvakrát, napríklad v zamestnaní a doma (alebo na PC a na notebooku) za predpokladu, že nepobežia súbežne.
  • Administrátorov účtov môže byť viac, pôvodný môže aj odovzdať status „primary admina“ inej osobe. Toto musí urobiť vnútri účtu (správa tímu, správa používateľov a ďalšie funkcie používateľskej konzoly). Akcia sa potvrdzuje opäť v e-maili nového admina, ktorý prijme licenčné podmienky.
  • Licencie si v účte môžete pridať adminom kedykoľvek sami, pokiaľ sa ponáhľate (napr. cez víkend alebo mimo pracovné dni). Licencia bude ihneď aktívna a je možné ju prideliť používateľovi (pozri postup v bode 4.) berte ale na vedomie, že táto akcia je zo strany Adobe považovaná za záväznú objednávku a musíte si u svojho predajcu do 7 dní objednať. Objednávajte toľko mesiacov, koľko sa vám pri vygenerovaní novej licencie objaví. Vždy je to adekvátny počet mesiacov do výročného dátumu (pozri časť 2.). Po spracovaní sa u licencie zobrazí „Splnené“. Pokiaľ toto neurobíte, účet sa v nasledujúcich dňoch zablokuje na ďalšiu manipuláciu s licenciami (zakúpené budú bez obmedzenia platné a funkčné až do výročia).
  • Je potrebné brať na vedomie, že hoci ide o aplikáciu na desktop (aplikácia nebeží na serveri Adobe, ale priamo v počítači používateľa) tak aj napriek tomu, že môže byť počítač offline, je nutné raz za 99 dní aplikáciu reaktivovat (bude vyžadovaná nová aktivácia pomocou Adobe ID). Je teda možné sa na cca 3 mesiace celkom odpojiť od internetu a pracovať (v tomto režime nebudú dostupné online príspevky aplikácie a služby, ako napr. Cloudové úložisko a podobne). Na nutnosť reaktivácie budete 30 dní pred ukončením upozornení systémom bez ohľadu na to či ste, alebo nie ste online.
  • 30 dní pred expiráciou licencií dostane administrátor e-mail od Adobe, že je potrebné objednať obnovu (a ďalej min. dvakrát pripomienku). Správnu položku nájdete v Alza e-shope. Cena je rovnaká ako cena novej licencie, ale pre plynulosť prechodu (bez nutnosti reaktivácie a podobne) sa odporúča použiť položku obnovy (renewal). Ak si ich už neželáte ďalej využívať, licencie 30 dní po výročí úplne expirujú. Ak chcete iný produkt, tak si len objednáte nové licencie iného produktu.
  • Licencie sa kupujú vždy minimálne na 12 mesiacov (v prípade nového účtu, alebo podľa výročného dátumu účtu). Na kratšiu dobu iba v prípade, že dokupujete do existujúceho účtu (napr. v polovici obdobia na 6 mesiacov, cena je pomerová). Obnova (renewal) je vždy len na 12 mesiacov. Kvôli kontraktom dlhším ako 12 mesiacov nás kontaktujte (cena za viac rokov sa násobí a to maximálne na 48 mesiacov podľa typu zákazníka, nie je teda poskytovaná žiadna zľava).
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Adobe Animate Creative Cloud (Flash Pro) MP ML (vr. CZ) Commercial (1 mesiac) (elektronická licencia)
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií