Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AEE vodotesné velké

Zobraziť katalóg
AEE vodotesné velké
Puzdro – pre MagiCam SD21 vrátane LCD displeja
Kód:  CH501m

AEE vodotesné velké

Pevné plastové puzdro od značky AEE pre digitálnu kameru MagiCam SD21 je veľmi odolné, skvele chráni kameru pred poškodením a veľmi sa hodí pre natáčanie pri potápaní alebo za veľmi zlých meteorologických podmienok. Nespornou výhodou veľkého puzdra je práve jeho veľkosť, pretože sa do neho zmestí nielen samotná kamera, ale aj pripevnený TFT LCD displej, externá batéria či iné doplnkové príslušenstvo. Zaiste poteší jeho vodotesnosť až do 100 metrov pod hladinou.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Priesvitná

Materiál:
Plast

Kompatibilita:
MagiCam SD21

Vlastnosti:
Pevná konštrukcia
Dostatok miesta pre pripojenie príslušenstva
Vodotesnosť do 100 m pod hladinou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEE vodotesné velké Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE vodotěsné velké. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEE große wasserdichte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEE große wasserdichte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEE vízálló nagy.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií