AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

AEG 1715

Zobraziť katalóg
AEG 1715
Šijací stroj 22 šijacích programov, 4-krokové šitie gombíkovej dierky, šitie dvojihlou, plynule nastaviteľná dĺžka stehu až na 4mm, spätný chod, Stop funkcie, celokovová konštrukcia, zipsová a gombíková pätka
Kód:  AEGSS001 Produktové číslo:  5710504005252 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG 1715

Šijací stroj AEG 1715 je jeden z najkvalitnejších strojov vo svojej triede. Silný, spoľahlivý, navrhnutý na jednoduchú obsluhu. Celokovová konštrukcia je z najkvalitnejšej ľahkej zliatiny zaručujúca extrémnu odolnosť a trvanlivosť. Stroj ponúka 22 šijacích programov, štvorkrokové šitie gombíkovej dierky, ale aj široký výber najpoužívanejších pružných aj vyšívacích stehov. Iste oceníte aj voľné rameno na šitie náročných tvarov či vypínateľný podávač dôležitý napr. pre populárny patchwork alebo ručné vyšívanie. Súčasťou stroja je aj bohaté príslušenstvo zahŕňajúce napr. zipsovú a gombíkovú pätku, cievky, sadu ihiel, dvojihlu.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý šijací stroj
  • Celokovová konštrukcia
  • Štvokrokové šitie gombíkovej dierky
  • Šitie dvojihlou
  • Pružné a vyšívacie stehy
  • Voľné rameno
  • Násuvný kryt so vstavanou schránkou pre príslušenstvo
  • Automatické nastavenie prítlaku pätky
  • Mechanické riadenie
  • Stop funkcia - vertikálne polohovanie ihly
  • Odrez nite
  • Bohaté príslušenstvo

Univerzálny pomocník

Voľné rameno využijete na šitie dutých alebo inak náročných tvarov, vertikálne kyvný chápač zase na šitie stehov na všetkých druhoch materiálov v profesionálnej kvalite. Dĺžku stehu plynulo nastavíte až na 4 mm a na výber máte najpoužívanejšie pružné aj vyšívacie stehy, dekoratívne strečové stehy či riasenie. Stehová doska je vybavená gravírovanými značkami dôležitými na šitie. Uvítate tiež neoslňujúce osvetlenie, samostatne nastaviteľný zdvih pätky na šitie veľmi silných materiálov alebo mnohých tenších vrstiev.

Rozmery:
32,5 × 39 × 21 cm

Hmotnosť:
9,5 kg

 

Parametre a špecifikácia

Počet druhov stehov
22 Hotovo!

Vlastnosti

Počet druhov stehov
22 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky šijacie stroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG 1715 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG 1715. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG 1715. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AEG 1715.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií