Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

AEG BE4013421M + AEG HK634150XB

Zobraziť katalóg
AEG BE4013421M + AEG HK634150XB
Set spotrebičov rúry a varné dosky, RÚRA: A, vnútorný objem rúry 74l, 8 funkcií, gril, ventilátor, teplovzdušný systém ThermiC ° Air, dvierka ISOFRONT, minútka, halogénové osvetlenie, zasúvacie ovládače, DOSKA: 4 zóny, kombinácia sálavých a indukčných zón, dotykové ovládanie, funkcia PowerBooster, Stop & Go, detská poistka, Automatické rýchle zahriatie
Kód:  AEGset005a Stránky výrobcu
AEG BE4013421M + AEG HK634150XB Predaj skončil

AEG BE4013421M + AEG HK634150XB

Predstavujeme Vám kombináciu dvoch úplne nevyhnutných spotrebičov pre každú domácnosť, a to teraz v ešte výhodnejšom podaní! Zoznámte sa so vstavanou multifunkčnou rúrou s celkovým vnútorným objemom 74 litrov, ktorá je vybavená najmodernejším teplovzdušným systémom ThermiC°Air, čím sa výrazne zníži spotreba energie. Je zhotovená v nerezovom dizajne, na ktorom nezanecháte odtlačky prstov. Iste odceníte napríklad možnosť grilu, prítomnosť prehľadného časovača, či špeciálnych dvierok zabraňujúcich popáleniu sa. Vstavaná varná doska predstavuje kombináciu indukčných a sálavých zón pre požiadavky viacúčelového varenia. Samozrejmosťou sú pokročilé funkcie ako Stop+Go, Booster a ďalšie. Pre viac informácií čítajte nižšie.


Vstavaná multifunkčná rúra AEG BE 4013421 M z radu MaxiKlasse je výkonný a úsporný spotrebič s vnútorným objemom 74 litrov. Vybavená je novým teplovzdušným systémom ThermiC°Air, ktorý zaisťuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu vo vnútri rúry. Rúra sa tak rozohreje rýchlejšie, preto môže byť teplota následne znížená až o 20%, čo v dôsledku šetrí čas i spotrebu energie. S nerezovým prevedením, na ktorom nezanecháte odtlačky prstov, bude ozdobou pre každú kuchyňu.

Aby bol pokrm vždy dokonale pripravený, na výber budete mať z množstva pokročilých programov pečenia vrátane grilu alebo horného ohrevu. Vždy si možno vybrať tú správnu voľbu pre daný pokrm. Ovládanie prebieha pomocou otočných voličov a zasúvateľných tlačidiel. Pohľadom na prehľadný displej časovača UniSight budete mať hneď prehľad o priebehu pečenia. Časovač je možné nastaviť tak, že keď je pokrm hotový, upozorní Vás na to zvukový signál. Rúra umožňuje piecť na 3 úrovniach naraz.

Kľúčové vlastnosti

  • Časovač UniSight
  • ThermiC°Air
  • Objem 74 litrov
  • Moderný vzhľad v nereze, nezanecháva odtlačky prstov
  • Dvierka Isofront® Plus
  • Jednoduchá údržba

Pohodlie a bezpečnosť

Dvierka so systémom Isofront® Plus sú vybavené náterom odrážajúcim teplo, preto sa teplo uchováva vnútri rúry a vonkajšia strana dvierok zostáva na dotyk relatívne chladná. Ich teplota nepresiahne 50 °C a je tak bezpečná na dotyk. Plusom rúry je aj jej ľahká údržba - vykurovací článok grilu je možné sklopiť, čím získate priamy prístup k stropu vnútra rúry. Vysoko lesklý smaltovaný povrch navyše ešte viac uľahčuje dôkladné čistenie. Pre pohodlie pri pečení nechýba vnútorné osvetlenie.


Vstavaná varná doska, ktorá inteligentne kombinuje indukčné a sklokeramické sálavé varné zóny. Rozširuje tak možnosti, akými môžete variť. Je nezávislá a obsahuje jasne štrukturované elektronické dotykové ovládacie prvky pre bezproblémovú obsluhu. Dokáže sa veľmi rýchlo zahriať na požadovanú teplotu a obsahuje aj funkciu intenzívneho výkonu pre až 10 minút trvajúce použitie. Pri potrebe odchodu od platne stačí aktivovať funkciu Stop and Go. Keď po návrate funkciu Stop and Go deaktivujete, všetko sa vráti do predchádzajúceho nastavenia. Zaujímavosťou je tiež nový XL koncept rámčeka OptiFit Frame, ktorý uľahčuje upevnenie aj zakrytie vstavaného výrezu, a to aj v prípade výmene dosky a inštaláciu do starších výrezov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia indukčných a sálavých zón pre požiadavky viacúčelového varenia
  • Precízne dotykové ovládanie tepelných zdrojov s podsvietenými ukazateľmi
  • Indukčné zóny s funkciou zosilnenia výkonu
  • Funkcia Stop and Go pre rýchle zastavenie a opätovné spustenie zóny
  • Funkcia Automax extra rýchlo zahreje varnú dosku
  • Funkcia Power Boost pre extra intenzívny zahrievanie po dobu až 10 minút

Optimalizácia využívania výkonu varnej dosky

Funkcia Automax ušetrí pri varení drahocenný čas. Automaticky využíva najvyššie možné nastavenie teploty a až po dosiahnutí Vami požadovanej úrovne prepína na normálny režim. Ak však potrebujete pokrm len rýchlo a intenzívne zohriať, príde vám vhod funkcia zosilnenia výkonu (Power Boost). Zaistí intenzívne zahrievanie po dobu až 10 minút a následne sa prepne na najvyššie možné nastavenie, s ktorým môžete prípravu dokončiť.

Doplňujúce informácie:

Kontrolné funkcie:
Akustický signál / automatické zahriatie / funkcia Power (Booster) = rýchle ohriatie / detský zámok / zaistenie / odistenie ovládacieho panelu / minútka / indikátory zvyškového tepla / funkcia stop + pokračovať / ukazateľ času

Varné zóny:
Ľavá predná zóna: Indukčné, 2300 / 3700 W / 210 mm
Ľavá zadná zóna: HiLight - rýchlo sa zahrievajúce, 1200 W / 145 mm
Pravá predná zóna: indukčná, 1400 / 2500 W / 145 mm
Pravá zadná zóna: dvojokruhová oválna HiLight - rýchlo sa zahrievajúca, 1500 / 2400 W / 170x265 mm

Ostatné:
Podsvietené ukazovatele / zámok funkcií / detská bezpečnostná poistka / akustický signál / časové funkcie / indikátory zvyškového tepla (7-segmentový ukazovateľ) / jednoduchá inštalácia vďaka prichycovaciemu systému

Rozmery (60cm štandard):
576 x 516 x 55 mm (Š x H x vstavaná V)

Veľkosť výrezu:
560 x 490 mm (Š x H)

Rádius výrezu:
5 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG BE4013421M + AEG HK634150XB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG BE4013421M + AEG HK634150XB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií