Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

AEG F55602VI0P

Zobraziť katalóg
AEG F55602VI0P
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 13 súprav riadu, A++, hlučnosť 46 dB, 5 programov, 4 teploty, ProClean, 82 x 60 x 57 cm
Kód:  FAM2221k Produktové číslo:  F55602VI0P Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEG F55602VI0P

Vstavaná a plne integrovaná (skrytý ovládací panel) 60 cm umývačka AEG F55602VI0P s invertorovým motorom v bielom vyhotovení. Výhodou vstavaných umývačiek je nenarušenie celkového vzhľadu vašej modernej, ale aj rustikálnej kuchyne. Energetické parametre spotreby umývačku radia do veľmi energetickej triedy A++, môžete ju teda používať často aj bez toho, aby ste spotrebovali väčšie množstvo energie. Naraz zvládne umyť až 13 súprav riadu a je vybavená 5 programami. Jedinečná funkcia AutoOff automaticky odpojí spotrebič od napájacej siete 10 minút po ukončení umývania, nebude teda spotrebovávať žiadnu energiu v pohotovostnom režime.

Perfektne čistý riad dosiahnete pomocou umývacieho systému ProClean, ktorý vytvára efekt dvojitej rotácie ostrekovacích ramien tak, aby sa voda dostala aj do neprístupných miest. Umývačka je vybavená aj ochranou pri umývaní skla. Nie ste si istí, aké nastavenie zvoliť pri rôznych kombináciách riadu? Funkcia Sensor Logic sama spočíta, koľko energie a vody je potreba. Nechýba možnosť využiť ľubovoľný umývací prostriedok prostredníctvom funkcie Multitab.

Prebiehajúci cyklus budete mať pod stálou kontrolou inteligentného systému Beam on Floor, ktorý pri bežiacom cykle premieta na podlahu malý červený bod a po jeho skončení zelený bod. Túto umývačku navrhli dizajnéri tak, aby bolo vkladanie a vyberanie riadu rýchle a jednoduché. Malé či veľké kusy riadu - všetko do umývačky ľahko vložíte. Vnútri nájdete okrem iného aj košík na príbor. Umývanie riadu môžete odložiť až o 24 hodín vďaka funkcii odloženého štartu.


Hlavné prednosti umývačky:

  • Energetická trieda A++
  • AutoOff
  • DryTech
  • Systém ProClean
  • Funkcia Sensor Logic
  • Beam on Floor


Parametre a špecifikácia:

Typ:
Vstavaná, plne integrovaná umývačka šírky 60 cm

Energetická trieda:
A++

Spotreba energie:
0,932 kWh

Spotreba vody:
10,2 l

Hlučnosť:
46 dB

Vlastnosti:
5 programov a 4 teploty
Odložený štart až o 24 hodín
Ovládací panel so symbolmi
Beam on Floor
Systém sušenia DryTech
Systém ProClean
Šetrná funkcia pre sklo
Interné osvetlenie
Indikátor doplnenia soli
Komunikačný displej
Obľúbený program

Umývacie programy:
30 MIN 60°
Autosense 45 - 70 °C
Eco 50 °C
PRO 70 °C
Rinse & Hold

Príkon:
2200 W

Prečítať viac

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG F55602VI0P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG F55602VI0P.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií