PET PET

AEG Lavamat 98699FL2

Zobraziť katalóg
AEG Lavamat 98699FL2
4,9 10 hodnotení
Parná práčka spredu plnená s PAROU, A+++ (- 20 %) 1600 otáčok, náplň 9 kg, spotreba vody 63 l, hlučnosť 47/73 dB, Fuzzy Logic, plynulý odložený štart, úspora času, 85 x 60 x 60,5 cm
Kód:  FAP2220h Produktové číslo:  L98699FL2 Stránky výrobcu

AEG Lavamat 98699FL2

 

Moderná, výkonná a dostatočne priestranná práčka, aby zvládla svoju úlohu aj vo väčších rodinách. Je tichá a poradí si aj s náročnými a jemnými tkaninami. Inteligentne zisťuje koľko je v obsahu bubna vloženej bielizne a podľa toho optimalizuje proces prania. Je dokonca o 20 % úspornejšia, než špecifikuje norma najvyššej energeticky úspornej triedy A+++. Vďaka vysokej maximálnej rýchlosti odstreďovania rýchlosťou 1600 ot./ min.si môžete byť istí, že bielizeň vyberiete z práčky s minimálnym obsahom vody.

Kľúčové vlastnosti

  • ProTex Plus - najšetrnejší spôsob prania aj pre jemné tkaniny.
  • Dokáže inteligentne stanoviť optimálne potrebné množstvo pracieho prostriedku.
  • Vysoká hodnota energetickej účinnosti A+++ -20 %.
  • Vždy minimálna spotreba energie vďaka systému OptiSense.
  • Inventor motor pre spoľahlivú a dlhodobo odolnú prevádzku.
  • Pamäťová funkcia na často používané nastavenia.
  • Vnútorné osvetlenie, oneskorený štart a váhový sensor.

 

ProTex Plus na maximálne šetrné pranie

Nech už vložíte do bubna akékoľvek množstvo bielizne ľubovoľnej jemnosti, vyperie ho práčka so zlatým certifikátom Woolmark tým najšetrnejším spôsobom. Jej rozmerný a súčasne jemný bubon zaisťuje šetrné pranie a systém OptiSense optimalizuje spotrebu energie, vody a času, aby presne zodpovedala hmotnosti bubna. Systém DirectSpray sa potom postará o rýchle a efektívne rozpustenie pracieho prostriedkov na rovnomerné pranie a účinnejšie plákanie.

Skvelý výkon a tichá prevádzka - invertor motor

Invertor motor navyšuje spoľahlivosť a odolnosť práčky. Vďaka bez kefkovej technológio priameho elektronického riadenia otáčok zaisťuje maximálny výkon pri minimálnom hluku. K tichej prevádzke prispievajú tiež izolačné vrstvy a ďalšie prvky systému Silent System Super.

 

Ďalšie vlastnosti:
Dotykový grafický LCD displej / priame sprchovanie AWT / para / strieborný vzhled dvierok / pamäťová funkcia pre často používané nastavenia / voľba pre extra plákanie / nastavenie pre úsporu času / funkcie pre odstránenie škvŕn / kontrola vyvažovanie náplne v bubne / oneskorený štart / vnútorné osvetlenie / Protipenový systém / vybavenie proti pretečeniu sa senzorom Aqua Control

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG Lavamat 98699FL2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Lavamat L98699FL2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií