Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AEG SCT71800S1

Zobraziť katalóg
AEG SCT71800S1
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, A+, objem chladničky/mrazničky 200/63 l, hlučnosť 39 dB, Frost Free, dotykové ovládanie, mraziaci výkon 10 kg/24 hod.
Kód:  FAC2261f Produktové číslo:  SCT71800S1 Stránky výrobcu

AEG SCT71800S1

AEG SCT71800S1 je vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou, ktorá je umiestnená v spodnej časti spotrebiča. Ponúka objem 63 litrov a vnútri nájdete 3 boxy z priehľadného plastu, takže máte vždy dobrý prehľad o ich naplnení potravinami. S ich rýchlym zmrazením vaj pomôže funkciaFrostmatic.

Do chladničky sa vďaka jej úžitkovému objemu plných 200 litrov zmestia 4 poličky, z ktorých jedna je typu FlexiShelf a disponuje tak výsuvnou plochou. Okrem toho sa v chladničke nachádzajú ešte dve transparentné priehradky určené na skladovanie ovocia a zeleniny za ideálnych podmienok. Tiež chladnička zvláda vďaka podpore Coolmatic rýchlo schladiť potraviny na požadovanú teplotu.

Špecialitou je funkcia Holiday, ktorá po dobu vašej dovolenky minimalizuje spotrebu a zabezpečuje účinnú ochranu proti vzniku pachov a plesní, alebo ProFresh, využívajúca profesionálnu technológiu s oddelenými chladiacimi systémami. Chladnička tak udržuje optimálne podmienky na uchovávanie čerstvých potravín, zatiaľ čo mraznička eliminuje tvorbu námrazy alebo ľadu.

Spotrebič disponuje beznámrazovým systémom NoFrost a nechýba mu ani ventilátor, ktorý zaisťuje rovnomernú teplotu vo všetkých priestoroch. Vnútorné priestory osvetľuje úsporný LED zdroj. Na vrchnej hrane chladničky sa nachádza dotykový panel s LCD displejom, na ktorom sa ihneď zobrazia  vykonané nastavenia.

Hlavné prednosti:

  • Energetická trieda A+
  • FlexiShelf
  • ProFresh
  • Beznámrazový systém NoFrost
  • Funkcia Holiday
  • Coolmatic
  • Frostmatic
  • LED osvetlenie
  • Hlučnosť len 39 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AEG SCT71800S1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG SCT71800S1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií