AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salming Aero+ Ball 4-pack Bílý

Zobraziť katalóg
Salming Aero+ Ball 4-pack Bílý
4,7 6 hodnotení
Florbalová loptička balenie 4 ks bielych loptičiek v praktickej krabičke
Kód:  SPT301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salming Aero+ Ball 4-pack Bílý

Dvojnásobne hustejšia koncentrácia jamôk prepožičiava štvorici certifikovaných florbalových loptičiek skvelé aerodynamické schopnosti. Stabilitu loptičiek, vyrobených vo Švédsku pomocou najlepších techník, posilňuje špeciálny prstenec X-Bar, umiestnený v horizontálnej a vertikálnej osi každého kusu, a zároveň zaisťuje aj ich vyššiu odolnosť pri nárazoch.

Miesta, kde dochádza ku kontaktu loptičky a čepele florbalovej palice, sú hladké, takže sa s loptičkou počas hry skvele manipuluje. Na čepeli dobre sedí a pri vystrelení máte záruku, že vždy poletí smerom, aký ste jej svojou strelou udali. Tým sa skvele hodí pre hru profesionálov, ale aj amatérov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salming Aero+ Ball 4-pack Bílý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Aero+ Ball 4-pack Bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Salming Aero+ Ball 4-pack fehér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií