Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Agogs Tracer Trek 21 "

Zobraziť katalóg
Agogs Tracer Trek 21 "
Elektrobicykel - dojazd 60-130km, batéria Li-Ion 36V, 13.2Ah, nominálny výkon 250W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť rámu 21", veľkosť kolies 28"
Kód:  EKA301b Produktové číslo:  14120145 Stránky výrobcu

Agogs Tracer Trek 21 "

 

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektoré zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu. Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše bicykle na elektrický pohon sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia ich najmä aktívni seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšení cyklisti. Nespornou výhodou je ekologická prevádzka šetrná k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých centov.

Česká kvalita

Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stoja niekoľko rokov vývoj a skúsenosti. Jeho "ebicykle" sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú si ohlas po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym vyhotovením, kvalitnými komponentmi a skvelou elektronikou. Chvália sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad na to, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť mnoho dlhých rokov. Spoľahnúť sa môžete aj na jednoduchý servis a garantovanú dostupnosť komponentov niekoľko rokov po zakúpení bicykla.

 

Tracer Trek je plne vybavený trekingový elektrobicykel špeciálne navrhnuté pre maximálne pohodlie pri jazde. Zásluhu na tom majú predovšetkým vhodne zvolenej ráfiky s veľkosťou 28 palcov obutých do univerzálnych plášťov s nízkym valivým odporom a vrstvou brániacou defektom. Tracer Trek je bicykel postavený na špeciálnom ráme veľkosti 21", ktorý uvezie cyklistu s hmotnosťou až 125 kg. Iste oceníte uzamykateľnú vidlicu RST Sofi a prehadzovačku Shimano Deore, ktorá ponúka 10 prevodov. Ďalej je bicykel vybavený dlhými blatníkmi ABS, nezávislým LED osvetlením či skladacím stojanom na zadnej stavbe.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné jazdné vlastnosti
  • Ľahká konštrukcia
  • Na jazdu na ceste aj v ľahkom teréne
  • Bohaté príslušenstvo
  • Tlačidlo Boost
  • Režim Walk By
  • Odolný plášť

V sedle až na vrchol

Vychutnajte si trasu s dĺžkou až 130 km na jedno nabitie vďaka Li-Ion batérii Sony s vysokonapäťovými článkami a motorom Bafang. Ten je špeciálne upravený na tichý chod a ideálnej spolupráci s desaťrýchlostnou kazetou. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom odolného podsvieteného displeja na riadidlách. Umožňuje 6 úrovní asistencie, ktorú si môžete upraviť podľa svojich požiadaviek a možnosť uzamknutia kolesa pomocou PIN kódu. Ako každý model značky Agogs je aj Tracer Trek vybavený tlačidlom Boost s funkciou rozjazdu alebo režimom Walk By na zdolanie tých najstrmších a najdlhších stúpaní.

Ku kolesu dostanete praktickú tašku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3A, detailný AGOGS návod, 16v1 AGOGS náradia v kapsičke a dezinfekčný vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné na zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a sprevádzkovanie bicykla zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka. Presvedčte sa v tomto videu .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Tracer Trek 21 "
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Tracer Trek XL/21" (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek XL / 21 „(2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Tracer Trek XL / 21 „(2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AGOGS Tracer Trek 21 ".
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií