Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AKG K 171 MkII

Zobraziť katalóg
AKG K 171 MkII
Slúchadlá Frekvenčný rozsah 18Hz - 26kHz, maximálny výkon 200mW, impedancia 55ohmu, citlivosť 107dB SPL/V, jack 3.5mm, dĺžka kábla 3 metre
Kód:  AKG047 Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  AKG K 171 MkII

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AKG K 171 MkII

Uzavreté slúchadlá AKG K171 MkII sú ideálnym riešením pre štúdiá, DJ a ďalšie aplikácie, kde je vyžadované odtienenie od okolitého hluku. Precízne definované basy robí z modelu K171 MkII prvú voľbu bubeníkov a hráčov na basovú gitaru. Mušle sú uchytené pomocou flexibilného kardanového závesu a dodávajú savrátane dvoch párov vymeniteľných náušníkov (koženka a velúr), Aby si ich každý mohol prispôsobiť podľa seba.

Hlavový most sa nastavuje automaticky pri nasadení. Chytrý dizajn slúchadiel vám zaistí pohodlie aj pri dlhodobom počúvaní. Pripojenie k zdroju zvuku obstaráva jednostranne vedený kábel s 3,5 mm konektorom a v balení sú opäť dva typy (5m vinutý a 3m priamy s koncovkou mini XLR na strane slúchadiel). Súčasťou je navyše aj 6,3 mm redukcia pre pripojenie k profesionálnym a audiofilním zariadením.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AKG K 171 MkII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AKG K 171 MkII.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií