AD homeoffice PET

ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY

Zobraziť katalóg
ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY
4,3 4 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS 1280x720, procesor MSM8916 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 8 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, Nano SIM, batérie 2500 mAh, Android 5.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  RL2650b1ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY

Vlastnosti telefónu

Vypnuté
ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY Dark Red - přední pohled

73,3 mm

Vypnuté
 ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY Dark Red - pohled z boku

9,2 mm

Hmotnosť telefónu: 142 g

Úhlopříčka displeje

5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

500 h

výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

73,3 × 143 × 9,2 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 MPix

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDHC

slot na pamäťové karty

Váha

142 g

hmotnosť telefónu

Alcatel OneTouch 7048X GO PLAY je tu, aby priniesol poriadnu porciu výkonu, pri zachovaní jedinečného štýlu, toľko typického zariadenia tejto spoločnosti. Jedná sa nielen o nástroj, s ktorým hravo obstaráte všetku vašu komunikáciu, ale vďaka 5 "IPS HD displeji ostane aj dosť priestoru pre zábavu a multimédiá. S pestrými kryty a moderným zaobleným dizajnom si zase môžete byť istí, že kedykoľvek sa so zariadením pochválite, vždy zanechá hlboký dojem vďaka svojmu perfektnému dielenskému spracovaniu a pokročilým funkciám operačného systému Android 5.0.2 Lollipop.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný zaoblený dizajn
  • Vode, prachu a otrasom odolné telo, spĺňajúce štandard IP67
  • Pestré kryty pre ľahké prispôsobenie vášmu štýlu
  • Veľký 5 "IPS displej pre žiarivé farby a bohaté pozorovacie uhly
  • 8 MPix zadný fotoaparát pre zhotovovanie jedinečných snímkov
  • Milióny aplikácií na stiahnutie na Google Play

Štýlový, ale odolný

Aj cez svoj vychytaný design však výrobca nezabudol na to, čo je u prenosného zariadenia, náchylnějšímu na rôzne nehody a pády, najdôležitejšie. 7048X preto disponuje telom, ktoré spĺňa certifikácia IP67, čo značí vodotesnosť zariadení aj pri ponorení do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút, rovnako, ako zvýšenú odolnosť proti prachu a otrasom. Vy tak budete mať pokoj a nebudete sa musieť neustále strachovať, či vám mobil spadne napríklad do vane a prestane fungovať.

Nádherný displej a špičková výbava

Prehliadanie internetu, sledovanie videí a filmov, či hranie mobilných hier bude veľmi jednoduché a príjemné vďaka 5 "IPS displeji s HD rozlíšením. Ten sa zasadí o ostré detaily, prirodzené a jasné farby a vďaka IPS maticu sa môžete spoľahnúť tiež na široké pozorovacie uhly, takže ho bude radosť sledovať z každého miesta.

A aby bolo čo zobrazovať, je prítomný čyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon s taktom 1,2 GHz a 1 GB operačnej pamäte, čiže či už budete pracovať vo viacerých aplikáciách, či hrať náročnejšie hry, všetko pobeží maximálne svižne. Ukladanie vašich dát bude tiež jednoduché za pomocou 8 GB vnútornej pamäte, ktorú možno ľahko rozšíriť prostredníctvom microSD kariet o veľkosti až 32 GB.

Snímajte krásne fotografie

So zadným 8 MPix fotoaparátom taktiež nebude problém ani prijímanie rozličných fotografií, pre obľúbené selfies je k dispozícii predná 5 MPix, takže či už sa rozhodnete využiť ktorýkoľvek z nich, chybu neurobíte. Vďaka blesku, automatickému ostrenie a možnosťou využitia rôznych filtrov prostredníctvom niektorých zo státisícov aplikácií, bude každá vaša rodinná fotografia vyzerať ako z ateliéru skúseného profesionála. Výkonu má telefón na rozdávanie aj v prípade videohovorov a konferencií, takže ak dávate prednosť videu pred iba klasickými hovory, telefón je pripravený vyplniť vaše želania aj v tomto ohľade.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALCATEL ONETOUCH 7048X GO PLAY . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 7048X spielen gehen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ALCATEL ONETOUCH 7048X spielen gehen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALCATEL OneTouch 7048X GO PLAY.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií