Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

Aligator S4500 Duo IPS Red

Zobraziť katalóg
Aligator S4500 Duo IPS Red
4,4 6 hodnotení
Mobilný telefón Dual SIM, displej IPS 4,5 "QHD rozlíšenie 540x960, procesor Dual core Cortex A7 2 x 1.2GHz, fotoaparát 8Mpx, 512MB RAM, interná pamäť 4GB, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, MicroSD, Android 4.2
Kód:  RT110j6 Produktové číslo:  AS4500R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator S4500 Duo IPS Red

Spoločnosť Aligator preslávená jednoduchosťou používania sa teraz pustila do chytrého telefónu nižšej strednej triedy. ALIGATOR S4500 Duo je navrhnutý bez zbytočných príkras a v duchu funkčnosti, ktorá z neho činní univerzálny nástroj pre prehliadanie internetových stránok, využívanie známych služieb sociálnych sietí, volanie webkamerou, zhotovovanie fotografií aj pre zábavu v podobe hier. Na 4,5 "displeji uvidíte všetko dostatočne veľké a s jednoduchým ovládaním prstami. Displej je k tomu typu IPS, takže uvidíte sýte farby aj pri pohľade z uhla a oceníte dobrú viditeľnosť aj za slnečného dňa. Nespornou prednosťou je aj podpora 2 SIM kariet naraz - jednu môžete mať na volanie a druhú treba na SMS alebo internetová dáta.

Samozrejmosťou je podpora WiFi a 3G spojenie s internetom. To zaručuje pripojenie k svetu odkiaľkoľvek. Sťahovanie programov a surfovanie na internete je preto jednoduché a rýchle. Veľkým príspevok do svižného chodu je 2jádrový procesor s 3D akcelerátorom. S moderným systémom Google Android 4.2 možno hrať hry nainštalované zo služby Google Play, čítať si alebo počúvať hudbu a sledovať video uložené na pamäťovej karte v telefóne. S4500 DUO podporuje široké spektrum hudobných a video formátov. Slúchadlá sa dajú pripojiť cez 3,5 mm jack. Je len na vás, pre čo sa práve rozhodnete, možnosti sú obrovské! Pre orientáciu v teréne má GPS prijímač .

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator S4500 Duo IPS Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator S4500 Duo IPS Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator S4500 Duo IPS Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator S4500 Duo IPS Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator S4500 Duo IPS Red.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií