Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Aligator T750 (Silver)

Zobraziť katalóg
Aligator T750 (Silver)
3,5 10 hodnotení
Tablet InfotMIC iMAPx8820 Dual-Core 1GHz, dotykový 7 "1024x600, 3G, 1GB DDR3, 8GB interná pamäť, 0,3 Mpx, Wi-Fi, microSD, 270g, Android 4.1
Kód:  RT112a Produktové číslo:  8595181107508 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Aligator T750 (Silver)

Tablet, ktorý nie je žiadne orezávatko, a napriek tomu je cenovo nápadný. Ponúka super tenké, kovové telo, Nízku hmotnosť a displej so zvýšeným rozlíšením 1024 x 600. Vďaka svojmu prevedeniu skvele padne do ruky a nebude žiadnym problém si ho vziať kamkoľvek so sebou. Dostatočnú výdrž zaručí batérie s kapacitou 2500 mAh. Technológia Li-Pol poskytuje vysokú hustotu uskladnenej energie, ktorá sa sama takmer nevybíja. O plynulý chod aplikácií a systému Google Android 4.1 sa stará dvojjadrový procesor a 2jádrová grafika s 3D akcelerátorom. Vďaka 1GB operačnej pamäte je možné mať na pozadí spustených viac aplikácií súčasne a efektívne medzi nimi prechádzať.

V základnej výbave je nainštalované všetko čo potrebujete pre zábavu i prácu - internetový prehliadač, prehrávač médií, prehliadač obrázkov, fotoaparát/video kamera, e-mail, správca súborov a ďalšie aplikácie. Vďaka službe Google Play si potom môžete ľahko nainštalovať tisíce ďalších aplikácií zadarmo. Tablet disponuje pamäťou o kapacite 8 GB pre ukladanie vašich dát, ktor úmožno rozšíriť až 64GB pamäťovými kartami formátu Micro SD. Konektorom Micro USB s funkciou OTG, Pripojíte cez vhodnú redukciu tiež flashdisky, klávesnice či 3G modem. Predná kamera s slúži pre zdieľanie vašich zážitkov a komunikáciu s priateľmi a rodinou.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aligator T750 (Silver) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aligator T750 (Silver). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aligator T750 (Silver). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aligator T750 (Silver). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aligator T750 (Silver).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií