Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Alpina Ruby JR SH rose

Zobraziť katalóg
Alpina Ruby JR SH rose
Cyklistické okuliare lyžiarske, juniorské
Kód:  SPT4049 Produktové číslo:  4003692124777
Alpina Ruby JR SH rose Predaj skončil

Alpina Ruby JR SH rose

Všetkých malých lyžiarov určite nadchnú tieto skvelé okuliare Alpina Ruby JR, vďaka ktorým bude brázdenie zasnežených svahov ešte lepšie a pohodlnejšie ako doteraz. Vďaka použitiu kvalitných materiálov sú veľmi pohodlné a zaistia bezpečie zraku pri zimných športoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia zakrivenia šošoviek a špeciálneho rámu zaistí skvelý rozhľad
  • Sklá sú vysokoodolné proti veľmi nepríjemnému zahmlievaniu
  • Ochrana proti UV žiareniu zabraňuje poškodeniu zraku
  • Vďaka skvelému tvarovaniu sadnú na každú tvár
  • Elastický popruh umožní nastavenie akejkoľvek veľkosti
  • Skvelý vzhľad si obľúbi každý malý milovník lyžovania

Tieto skvelé okuliare vhodné pre menších lyžiarov kombinujú špeciálne zakrivené šošovky a rám, vďaka čomu umožnia maximálny rozhľad pre ešte väčší pôžitok z jazdy. Výrobcovia samozrejme mysleli aj na zahmlievanie, a tak použili materiály a technológie, ktoré tomuto nepríjemnému javu zamedzujú. Ochrana proti škodlivému UV žiareniu zabraňuje poškodeniu zraku počas každej jazdy.

Okuliare sú skvele tvarované a samozrejmosťou je aj elastický nastaviteľný popruh. Vďaka týmto vlastnostiam skvele sadnú na každú tvár a zaistia pohodlie počas celého nosenia. Zaujmú aj svojím výborným vzhľadom, ktorý si obľúbi nejeden lyžiar.

Túto nevyhnutnú lyžiarsku pomôcku si zamiluje nejeden malý milovník zasnežených svahov. Bude skvelým pomocníkom za akéhokoľvek počasia a na akomkoľvek svahu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Alpina Ruby JR SH rose.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií