Protiplnění

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml
4,7 6 hodnotení
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: lesk vlasov, výživa vlasov a uhladenie vlasov, na farbené, jemné, mastné, normálne, poškodené, suché, vlnité a kučeravé, nepoddajné a krepovité a starnúce a šedivejúce vlasy, - 137,60 €/1 l
Kód:  KSVL2454 Produktové číslo:  873509016113
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml

Vlasový sprej ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray je prípravok z radu produktov Alterna vyvinutej pre ochranu vlasov, pred vysušením a následným lámaním, ku ktorej dochádza pri ich žehlení  alebo inej tepelnej úprave. Extrakt z bambusu, ktorý je súčasťou zloženie vlasy účinne zmäkčuje a dodáva im hebkosť.

Kendi olej obsiahnutý v prípravku technológie Kendi Intense Anti-Breakage® vlasom poskytne maximálnu ochranu pred lámavosťou spôsobenou chemickým ošetrením alebo tepelným stajlingom. Predchádza krepateniu, vlasom dodáva oslnivý lesk a chráni ich farbu. Je ideálny pre všetkých, ktorý používajú tepelný stajling, či už v podobe žehličky, kulmy alebo fénu. Regeneruje a posilňuje vlasy, poskytuje vysoký stupeň ich tepelnej ochrany (až 220 °C) tým, že uzamyká vo vlasoch vlhkosť, čím eliminuje vysušenie a lámavosť.

Neváhajte a dajte vlasom, ochranu ktorú si určite zaslúžia.


Aktívne látky:

  • Extrakt z bambusu – vlasy účinne zmäkčuje a dodáva im hebkosť
  • Kendi olej – pomáha predchádzať krepateniu, chráni ich pred tepelným stajlingom a ochráni farbu

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Použitie:
Aplikujte na umyté a uterákom presušené vlasy, event. na suché vlasy pred použitím žehličky na vlasy, či pred úpravou fénovaním.

Účinky:
Ošetruje a vyživuje vlasy. Predchádza ich krepateniu, lámaniu a chráni ich farbu.

Obsah:
125 ml

Zloženie:
Water (Aqua), cetearyl Alcohol, propanediol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Glycerín, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Hydroxyethylcellulose, Panthenol, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, polysilicon-15, Butylphenyl Methylpropional, Phospholipids, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Linalool, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Citronellol, Citric Acid, Limonene, Methylisothiazolinone, Sodium Metoxy PEG-16 maleate/Styrene sulfonate Copolymer, Aleurites moluccana Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa arundinacea Stem Extract, Wasabia japonica Root Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment , polyquaternium-10, Silanetriol Melaninate, Superoxide Dismutase, Bromelain, Papain, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Lesk, Uhladenie, Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
125 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Uhladenie, Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
125 ml Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
Žehlením, Fénovaním Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray 125ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií