AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: objem vlasov a výživa vlasov, na farbené, jemné, mastné, normálne, poškodené, suché, vlnité a kučeravé, nepoddajné a krepovité a starnúce a šedivejúce vlasy, - 74,50 €/1 l
Kód:  KSVL2443 Produktové číslo:  873509014850
ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml

Vlasový sprej ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Root Blast je kozmetický prípravok, ktorý vytvorí dokonalý objem vašich vlasov. Sprej zdokonalí vaše vlasy, budú pôsobiť hustejším a zdravším dojmom. Prípravok je určený na vytvorenie plného, ale ľahkého účesu. Neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, GMO ani iné syntetické látky, ktoré by vlasy zaťažovali. Sprej bude spoľahlivo chrániť vaše vlasy pred stratou farby a prirodzenej pružnosti.

Všetky ingrediencie obsiahnuté v prípravkoch Alterna Bamboo sú dodávané z rastlinných certifikovaných Bio výťažkov. Tieto jedinečné Bio prísady vlasy vyživujú, posilňujú a chránia proti vonkajším škodlivým vplyvom. Do hĺbky vlasy a vlasovú pokožku hydratujú a zaisťujú im tak jemnosť, prirodzenú pružnosť a nádherný lesk. Extrakt z bambusu obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov a dodáva vlasom hodvábny vzhľad. Všetky produkty z radu Bamboo sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k životnému prostrediu aj k vašim vlasom.

Čistý výťažok z organického bambusu a extrakt z koreňa peruánskej rastliny Maca, ktorý je bohatý na fytonutrienty, vaše vlasy posilní, vyživí, hydratuje a dodá im prirodzený lesk. Súčasťou prípravku je navyše tiež technológia Color Hold, ktorá chráni a zvýrazňuje farebný odtieň vlasov. Produkt neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, GMO ani iné syntetické látky. Dodajte vašim vlasom luxusnú vlasovú starostlivosť a vytvorte objemný účes s ľahkým nádychom.

Aktívne látky:

  • Extrakt z organického bambusu – dodáva vlasom silu a pružnosť, spoľahlivo vlasy chráni a regeneruje.
  • Výťažok z koreňa Maca – obsahuje vyživujúce fytonutrienty a aminokyseliny pre obnovu poškodených vlasov.
  • Color Hold Technology – pre zvýraznenie a ochranu farby vlasov.

Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.

Použitie:
Nanášajte na vlasy od korienkov až ku končekom a vytvarujte účes podľa vášho želania.

Objem:
200 ml

Zloženie:
Hydrofluorocarbon 152a , Alcohol Denat., Propane, Acrylates/Lauryl Acrylate/Stearyl Acrylate/Ethylamine Oxide Methacrylate Copolymer, Bambusa Vulgaris Extract, Superoxide Dismutase, Polysilicone-15, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lepidium Meyenii Root Extract, Benzophenone-3, Panthenol, Phenyl Trimethicone, Glycerin, Triethyl Citrate, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Linalool, Limonene.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Objem, Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Objem, Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
Vonkajšími vplyvmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Volume Uplifting Hair Spray 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alterna Bamboo Volume Uplifting hajspray 250 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií