AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

ALTERNA Caviar Perfect Iron Spray 122 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Caviar Perfect Iron Spray 122 ml
5 3 hodnotení
Sprej na vlasy – na kučeravé a vlnité vlasy, ochranný, pre ženy, vyživujúci, pre väčší lesk, chráni vlasy pred UV žiarením, žehlením, fénovaním a vonkajšími vplyvmi, objem 122 ml - 245,08 €/1 l
Super cena
29,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSVL2572 Produktové číslo:  873509028789
ALTERNA Caviar Perfect Iron Spray 122 ml 29,90 € Momentálne nedostupné

ALTERNA Caviar Perfect Iron Spray 122 ml

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.

Potiahnutím alebo kliknutím vložíte obrázok.
 
 

Vlasový sprej Caviar Perfect Iron je špeciálny vlasový prípravok, ktorý ponúka spoľahlivú ochranu vlasov pri konečnej tepelnej úprave a štylizácii. Ochráni vlasy pri žehlení a kulmovaní až do teploty 232 °C. Hydratačný sprej sa aktivuje teplom a uzatvára vlahu vo vnútri vlasu. Jedinečným spôsobom zacelí trhlinky vo vlasovom vlákne a uhladí ho.

Sprej obsahuje technológiu, ktorá okolo vlasu vytvorí ochranný film a ochráni ho pred vlhkosťou prostredia a následným krepovatením. Prípravok ošetrí rozštiepené končeky vlasov a pôsobí proti všetkým druhom starnutia vlasov. Chráni vlasy pred prirodzeným starnutím, vonkajšími škodlivými vplyvmi aj pred chemickým poškodením. Obsahuje rad výživných a ošetrujúcich látok, ktoré vlasy vyhladia a dodajú im nádherný lesk.

Exkluzívny komplex chráni farbu vlasov pred vyblednutím. Tepelne zapracovaný vlasový sprej vydrží chrániť vlasy až do druhého dňa bez toho, aby bola nutná opakovaná úprava. Prípravok skracuje dobu tepelnej úpravy vlasov a zanecháva ich vyživené, krásne jemné a prirodzene lesklé. Doprajte si luxusné ošetrenie vlasov, ktoré zabezpečí ich ochranu, zdravie a prirodzenú krásu!

Aktívne látky:

  • Thermo Seal Technology – teplom aktivovaná technológia uzamyká vlahu vo vnútri vlasu a predchádza tak jeho vysušeniu a poškodeniu, vytvorí ochranný film, ktorý vlasy ochráni pred vonkajšou vlhkosťou a krepovatením.
  • Age Control Complex – pôsobí proti všetkým druhom starnutia vlasov – obsahuje kaviárový extrakt, vitamín C a cytokíny, ktoré vlasy vyhladia a dodajú im lesk.
  • Color Hold komplex – chráni farbu pred vyblednutím.

Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.

Použitie:
Nastriekajte na čisté a suché vlasy pred použitím žehličky na vlasy alebo kulmy. 

Objem:
122 ml

Zloženie:
Water (Aqua), Alcohol Denat., Propanediol, Polysorbate 80, AMP-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Superoxide Dismutase, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caviar Extract, Polysilicone-15, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Ascorbic Acid, Trimethylsiloxyamodimethicone, C12-16 Pareth-9, Glycerin, C11-15 Pareth-7, Quaternium-26, Panthenol, Polyquaternium-11, Hydroxyethyl Cetyldimonium Phosphate, Trideceth-12, Propylene Glycol, PPG-5-Ceteth-20, Triethyl Citrate, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Typ produktu
Sprej Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Lesk, Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Typ

Typ produktu
Sprej Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Lesk, Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
122 ml Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
UV žiarením, Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Caviar Perfect Iron Spray 122 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Caviar Style Perfect Iron Spray 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alterna Caviar Perfect Iron Hővédő Spray 122 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií