PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alveus Crystalix 10 čierna - ľavý

Zobraziť katalóg
Alveus Crystalix 10 čierna - ľavý
Sklenený drez nerezový s kombináciou tvrdeného skla, materiál chrómniklová oceľ 1mm (CrNi 18/10) a tvrdené sklo 10mm, hĺbka vaničky 200mm, sitkový ventil 3 1/2 ", excentrický úsporný sifón s odbočkou na umývačku, farebné prevedenie čierna.
Kód:  ALVEDR095 Produktové číslo:  1099633

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Alveus Crystalix 10 čierna - ľavý Predaj skončil

Alveus Crystalix 10 čierna - ľavý

Rad drezov Crystalix značky Alveus je určená pre tých najnáročnejších užívateľov, ktorí chcú mať kuchyňu naozaj vyšperkovanú. Nekompromisná kvalita či prenikavý dizajn, to sú znaky tejto prémiovej rady. Kombinácia vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s tvrdeným sklom s hrúbkou 10 mm urobí z tohto drezu nebývalo krásny kúsok kuchyne. Nadštandardné hĺbka vaničky 200 mm poskytuje mimoriadne veľký priestor. Drez Crystalix 10 je dodávaný úsporným sifónom s odbočkou na umývačku. Samozrejmosťou sú otvory pre batériu.

kľúčové vlastnosti

  • ľavé prevedenie
  • Kombinácia nerezu a tvrdeného skla
  • Sitkový ventil 3 1/2 "
  • Vrátane otvorov pre batériu
  • Jednoduchá údržba
  • Hĺbka vaničky 200 mm

Kvalitný nerez a tvrdené sklo

Tento drez je čiastočne vyrobený z nerezu 18/10 (CrNi), ktorý vyniká v jednoduchosti udržiavanie, a predovšetkým vysoké hygienickej úrovni. Je uspôsobený tak, že vydrží bez ujmy vysoké teploty a prudké teplotné zmeny. Ďalšou jeho prednosťou sú napr. odolnosť voči nárazu, chemickým účinkom alebo 100% recyklovateľnosť.

Tvrdené sklo sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťou voči teplu, preto je veľmi bezpečným materiálom. V kombinácii s nerezovou oceľou prinesie do vašej kuchyne čerstvý závan moderného štýlu a elegancie.

zabudovateľný drez

Drez Crystalix 10 sa inštaluje do pracovnej dosky a vďaka tomuto elegantnému riešeniu vytvára s doskou plynulou pracovnú plochu. Drez je zasunutý do dostatočne veľkého výrezu zhora a upevnený dodávanými úchytkami. Vstavané drezy sú vhodné pre pracovné dosky, ktoré majú hrúbku 25 až 40 mm.

údržba

Na čistenie tohto drezu používajte mäkkú handričku a tekutý čistiaci prostriedok. Vyvarujte sa používaniu čistiacich prostriedkov na striebro, drôteniek či bieliacich a brúsnych čistiacich prostriedkov. Na nerezové častí neklaďte kovové predmety s nechráneným povrchom. Ak nerez príde do styku s agresívnou kyselinou, okamžite ho opláchnite veľkým množstvom vody. Aby sa na povrchu nerezu nevytvárali škvrny nenechávajte na ňom dlhšiu dobu jedlo alebo iné látky vyvolávajúce koróziu (ovocnú šťavu, kuchynskú soľ, ocot, horčicu, majonézu).

Odporúčame, aby ste nerezové výrobky po použití dosucha utreli mäkkou handričkou, čím zabránite tvorbe vodného kameňa.

Parametre a špecifikácia

Odkvap
S odkvapom Hotovo!
Typ
Antikorový, Sklenený Hotovo!
Dĺžka
34 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Dĺžka
86 cm Hotovo!

Typ

Odkvap
S odkvapom Hotovo!

Materiál drezu

Typ
Antikorový, Sklenený Hotovo!

Rozmery drezovej nádoby

Dĺžka
34 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!

Celkové rozmery

Dĺžka
86 cm Hotovo!
Šírka
54 cm Hotovo!
Hĺbka
21,1 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALVEUS Crystalix 10 černá - levý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alveus Crystalix 10 fekete - bal.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií