Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Diskusia k Alveus Pure 50 - ľavý

Zobraziť katalóg
Alveus Pure 50 - ľavý - Nerezový drez

Diskusia k Alveus Pure 50 - ľavý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alveus Pure 50 - ľavý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alveus Pure 50 - ľavý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alveus Pure 50 - ľavý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, v predchádzajúcom komentári Vám zákazník píše, že máte uvedený zlý rozmer vaničky, ktorá je 450x400 pre Alveus 50, upravili ste názov z Alveus 50 na Alveus 50 a rozmer ste nechali zlý alebo je toto drez Alveus 40? pri uvedenom dreze sa jedná o rozbalený drez a keďže sa jedná o ľahko poškriabateľnú veľkú plochu je prosím Vás uvedený drez bez poškodenia?

Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať na drez Alveus 50.. Pozerala som aj na iných stránkach kde je uvedené že sa montuje na pracovnú dosku. Vy mate uvedené, zarovno s pracovnou doskou.. Ako to teda je? Mam záujem o tento drez, na Alze som ho našla za lepšiu cenu ale celkovo popis nesedí ako na iných stránkach . Ďakujem za odpoveď

Dobry den, mam otazku k drezu ALVEUS PURE 50. Preco je odlisna cena pri tom istom dreze v lavom a pravom prevedeni ? Podla obrazkov to vyzera, ze drezy maju odlisny farebny odtien. Su vyrobene z rozneho materialu ? Dakujem.

Mate posledny kus , je rozbaleny? Z aku cenu mi ho viete ponuknut

ALVEUS Pure 50 - pravý : "pravý" znamená, že tento dřez má odkapávací plochu vpravo? Nebo to znamená, že má dřez vpravo? Potřeboval bych tento dřez s odkapávací plochou vpravo! Je u vás za uvedenou cenu k dispozici? Děkuji za odpověď. P.Š.

Dobry den, Chcel by som sa spytat na tovar nerezovy drez alveus 50 pravy uvadzate rozmer vanicky 400x400 ale to je rozmer pre alveus 40. Alveus 50 ma rozmer 450x400. Tak je zly nazov produktu, alebo udavany rozmer? Kedze mam zaujem o Alveus 50. Dakujem

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií