Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Diskusia k Alza LEGEND by eSuba

Zobraziť katalóg
Alza LEGEND by eSuba - Počítač

Diskusia k Alza LEGEND by eSuba

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza LEGEND by eSuba, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza LEGEND by eSuba ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza LEGEND by eSuba vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Bude sa ešte vyrábat aj Alza Epic by Esuba? Alebo nie?

Dobry den muzu se zeptat kolik tento pc razjede cs go a overwatch fps ? Predem dekuji za odpoved

Dobrý den, před pár dny jsem obdržela email na tento počítač že je ve slevě (5 nebo 8%) ale už nějaký čas to sleduji a cena je pořád stejná (36990) i po slevě chci se zeptat jestli je to tak správně? a bude někdy zlevněn opravdu např. o 10% ? pak bych o něj měla velký zájem. Předem děkuji za odpověď.

Zdravím mohl bych si dát místo té I5 novějši I7 7700K?? a grafickou kartu GTX 1080 11Gb??

Chtěl bych se zeptat, proč v sekci ,,Jak vám poběží nejnovější hry?" máte zadanou rychlost "ramek" 2133MHz a ve zbytku specifikací máte 2400MHz. Zajímá mě, zda se jedná o chybu, nebo nevíte jaké "ramky" vlastně používáte :D

Dobrý den Kolik mohu do tohoto PC zapojit monitorů? Díky za odpověd

Rád by som vedel, dajú sa menit farby s predneho panelu na žltú miesto modrej ako je na obrázku ? Ďakujem.

Dobrý deň , chcem s spýtať ako je to z tími predinštalovnými hrami. Lebo Csgo aj overwatch sú platené hry a preto otázka: To dostanem Steam Cd keye alebo?

Podsvietenie je v bedny tak ako na obrázkoch alebo si ho treba dokúpiť?

Dobrý den! Dokupil som este jeden kit RAM hyperx fury 16 gb, ale po zapojeni pochvili prace vypise BAD POOL HEADER. Neviem aky je tam problem ako vlastne tie RAM zapojit?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií