Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna

Zobraziť katalóg
AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna - Nabíjačka do siete

Diskusia k AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower Q200 Quick Charge 3.0 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

36W celkový výkon znamená, že každý výstup nabíjí maximálně 18W, nebo že je možné nabíjet jedno připojené zařízení až 36W?

Pokúšal som sa nájsť kábel ktorý by zvládol výstupné parametre tejto nabíjačky no moje hladanie bolo marné preto by som sa chcel opýtať či by ste mali dajaký kábel ktorý by to zvládol ideálne od značky alza power

Mohu nabíjet hodinky Samsung galaxy watch 4 classic

Dobrý den, je nabíječka kompatibilní s telefonem Pixel 6?

Neodporúčam produkt * z 10 skrutiek M8 x 20 ("J") 2 nejdú osadiť do chybne vyvŕtaných otvorov v spodnej časti sedáku a preto bol výrobok vrátený predajcovi v lehote 14 dní od zakúpenia (cez internet) * montážny návod uvádza uchytenie opierok na ruky len 2 zakreslené skrutky pre každú z nich (čo bola asi akási staršia verzia), v skutočnosti má však každá opierka 3 otvory pre skrutky (a aj 3 skrutky pre každú z nich) * montážny návod neobsahuje umiestnenie 14 párov štandardných i pružinových podložiek, ktoré sú súčasťou balenia Záver: výrobok vrátený predajcovi z dôvodu nemožnosti zmontovania

Ze sem ten činskej kram kupoval ?? pripojil jsem kni dva usb testery a za ne dve vycucane powerbanky a koukam jedna se me nabiji pri 5v proudem 1.5a a druha pri 5v jen 1.2a necham to chvylku bezet o hodku pozdeji je to furt stejny kabely kvalitni Vention, prej 36w vyhozene prachy za elektro fake odpad ????

Skutecne zvladne na kazdy vystup dopravit 5v 3a ??

Dobrý deň. Potreboval by som vedieť či po pripojení druhého zariadenie nie je prvé zariadenie na chvíľu odpojenie elektronikou nabíjačky.

Zvládne adaptér rychlonabíjení Samsung Adaptive fast charging 9V 1,67A? Potřebuji ho pro DeX pad, který nic jiného nezvládne, ale zároveň bych potřeboval druhé USB pro nabíjení jiných zařízení. Samsung bohužel dvojitý adaptér s těmito parametry (2x USB A) nevyrábí.

Dobrý den - zvládne to prosím nabíjet i notebook? s usb-c kabelem? alespoň nouzově?

123
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií