Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Diskusia k AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá

Zobraziť katalóg
AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá - Nabíjačka do siete

Diskusia k AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower T3C Triple Charger 5.4A černá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den je normální že tento adaptér při nabíjení tzv. syčí?

Dobrý deň. Mám dve tieto nabíjačky a obidve pískajú. Je to vada na reklamáciu alebo vlastnosť? Ďakujem.

Hladam malu nabijacku s aspon 3 vystupmi, ale chcel by som, aby aspon jeden bol max. 2A (alebo aj 1A), aby som mohol nabijat telefon pomaly, kvoli zivotnosti. Zaroven by ale mohol byt jeden port aj QC, ked treba nabit rychlo. Je taka?

Dobrý den. Lze tuto nabíječku použít k současnému nabíjení iPhone 12 Pro a Apple Watch?

Dobrý den, chtěl jsem pomocí Triple Charger napájer Raspberry Pi 4 z USB-C portu, ale nejde to - Pi se nezapne. Jde to nějak vyřešit?

Dobrý den, tato nabíječka oproti mému očekávání nenabíjí notebook Lenovo S740 přes Thunderbolt konektor. Je to dáno jejím nízkým výkonem, nebo je chyba někde jinde? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možné touto nabíječkou nabíjet i iPad PRO 2018. Zdá se že má nišší napětí. Děkuji za odpověď

zdravím bude to fungovať ako rýchlonabíjačka pre iPhone 8 plus s použitím USBC-Lightning káblu?

Mám dotaz ohledně nabíjení, mám bateriovou nabíječku GP na 4 baterie na dobíjení přes USB, vstup by tam měl být ale max. 1A, dokáže to tato nabíječka rozeznat? Zkoušel sem nabíjet jedny starší akumulátory a zdá se mi že se dosti zahřívají. co dále vše mohu nabíjet? jak dokáže rozeznat proud a napětí a dále (A, W, V):-) Díky za odpověď

zdravím bude to fungovať ako rýchlonabíjačka pre iPhone 8 plus s použitím USBC-Lightning káblu?

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií