Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

AMICA EBI 81064 AA

Zobraziť katalóg
AMICA EBI 81064 AA
Vstavaná rúra vstavaná, multifunkčná, A, objem 66 l, 12 funkcií, 24 prednastavených programov pečenia, gril, rošt, otočný ražeň, systém Aqualytic, I-Cool Front, teleskopické výsuvy, pečenie s termosondou, povrchová úprava I-Touch Free, reflexné sklo dverí rúry
Kód:  AMTR12 Produktové číslo:  EBI81064AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA EBI 81064 AA

Multifunkčná rúra v antikorovom dizajne a s úpravou proti odtlačkom prstov Amica EBI 81064 AA prináša zväčšený objem komory rúry 66 litrov, super rýchly ohrev, termosondu, otočný ražeň a mnoho ďalšieho. To všetko vám spríjemní jej každodenné použitie, ktoré si budete maximálne užívať.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 66 litrov, 12 funkcií
  • Digitálny programátor
  • Termosonda a otočný ražeň
  • 24 prednastavených programov pečenia
  • Teleskopické výsuvy
  • Dvojité osvetlenie
  • Aqualytické čistenie
  • Nová konštrukcia dverí
  • Celkový príkon 3,1 kW

Prednastavené programy pečenia

Multifunkčná rúra ponúka 12 funkcií a 24 prednastavených programov pečenia. Tieto hotové programy na pečenie sú pohodlné a urýchľujú prípravu pokrmov. Pripravte si pokrm, vložte ho do rúry a zvoľte príslušný program. Rúra sama rozhodne o nastavení teploty, dobe a spôsobe pečenia. Všetko sama presne nastaví, takže budete mať istotu v tom, že jedlo je pripravované najlepším možným spôsobom. Praktickou funkciou v rúre je dvojité osvetlenie I-LIGHT SPACE s dvoma halogénovými svetlami. Zaistí vám dokonalý prehľad o pripravovanom pokrme aj pri zatvorených dvierkach, nemusíte ich teda tak často otvárať.

Termosonda a otočný ražeň

S touto rúrou si milovníci mäsa prídu na svoje. Termosonda kontroluje vami nastavenú teplotu vnútri pokrmu, napríklad pri veľkých porciách mäsa. Stačí ju vpichnúť do mäsa a nastaviť požadovanú teplotu, v návode sa dozviete, aká teplota je optimálna na prípravu jednotlivých druhov mäsa. Vaše jedlo tak bude vždy dokonale pripravené. Po skončení pečenia sa rúra automaticky vypne so zvukovým signálom. Nevyhnutnou súčasťou pre milovníkov jedla, obzvlášť dobre pripraveného mäsa, je otočný ražeň. Umožňuje pripraviť ešte chrumkavejšie a prepečenejšie mäso, najmä hydinové. Najlepší výsledok dosiahnete zapojením ražňa s funkciou opekania a horného výhrevného telesa.

Bezpečie na prvom mieste

Špeciálny chladiaci systém I-COOL FRONT, inštalovaný v rúre, nasáva chladný vzduch a znižuje teplotu čela na bezpečnú úroveň. Reflexné sklo inštalované na dverách kumuluje teplo vnútri komory, preto v rúre zohriatej na 200 °C bude na čele maximálne 43 °C. Vaše pečenie bude bezpečné pre vás aj vašich malých anjelikov.

Aqualytické čistenie

S aqualitickým čistením je údržba vnútra neuveriteľne jednoduchá a rýchla. Čistenie prebieha bez problémov vďaka hladkému povrchu AquaRealEase. Do nádoby nalejte 0,5 l vody, ktorú umiestnite na dno rúry, nastavte 90 °C a 30 min., zapnite funkciu Clean a o pol hodiny máte hotovo. Poteší tiež sklo, ktoré možno bezpečne a ľahko demontovať bez nutnosti vyberania celých dverí.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Termosonda Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
66 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA EBI 81064 AA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA EBI 81064 AA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií