Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AMICA EBR 7942 AA

Zobraziť katalóg
AMICA EBR 7942 AA
Vstavaná rúra vstavaná, multifunkčná, A, objem 66l, 10 funkcií, Tts programátor, gril, gril, funkcia super rýchly ohrev, rozmrazovanie, ľahko čistiteľný smalt, teleskopický výsuv, 3 sklá dvierok, pečenie termosonda
Kód:  AMTR21 Produktové číslo:  EBR7942AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA EBR 7942 AA

Nádherná multifunkčná retro rúra AMICA EBR 7942 AA prináša zväčšený objem komory rúry 66 litrov a oku lahodiaci dizajn. Retro je však len vzhled, vybavená je digitálnym programátorom Tts a vo vnútri sa skrývajú moderné technológie, ako napríklad pečenie termosonda, funkcia super rýchly ohrev alebo napríklad ľahko čistiteľný smalt.

kľúčové vlastnosti

  • Objem 66 litrov, 10 funkcií
  • Digitálny Tts programátor
  • termosonda
  • superrýchly ohrev
  • halogénové osvetlenie
  • Ľahko čistiteľný smalt
  • Nová konštrukcia dverí
  • Zapojenie na 230 V
  • Celkový príkon 3,1 kW

Perfektná rúra pre každodenné pečenie

Multifunkčná rúra ponúka 10 funkcií pre každodenné pečenie. Nechýba napríklad funkcia Superrýchly ohrev umožňujúce dosiahnuť požadovanú teplotu vo veľmi krátkej dobe. Rúra sa rozohreje na teplotu 150 ° C len za 4 minúty, teda asi o 20% rýchlejšie, než je bežné. Môžete sa teda sústrediť na prípravu jedla a nemusíte čakať dlho na správnu teplotu. Praktickou funkciou v rúre je osvetlenie. Zaistí vám dokonalý prehled o pripravovanom pokrme aj pri zatvorených dvierkach, nemusíte ich teda tak často otvárať.

Pre milovníkov mäsa

Pečenie termosonda je určená pre skutočných gurmánov. Kontroluje vami nastavenú teplotu vo vnútri pokrmu, napríklad veľkých porcií pečienka. Stačí ju vpichnúť do mäsa a nastaviť požadovanú teplotu, v návode sa dozviete, aká teplota je optimálna pre prípravu jednotlivých druhov mäsa. Vaše jedlo taky bude vždy dokonale pripravené. Po skončení pečenia sa rúra automaticky vypne so zvukovým signálom.

jednoduchá údržba

Vnútorný priestor tvorí ľahko čistiteľný smalt, na ktorý sa toľko neprichytáva tuk. Údržba bude teda jednoduchšie a rýchlejšie. Praktické sú aj dvere s novou konštrukciou. Sklo je možné bezpečne a ľahko demontovať bez nutnosti vyberanie celých dverí. Trojitá vrstva prispieva k jeho nízkej teplote a tým bezpečnosti vás aj vašich najbližších.

Farba slonovinovej kosti

Veľkou prednosťou tejto rúry z rady Retro je jej dizajn. Nádherné otočné gombíky a zahnuté madlo dvierok skvele ladí s farbou slonovinovej kosti. Za povšimnutie stojí tiež ladné krivky okolo skla a displeja. Rúra zaujímavo kombinuje retro i súčasnosť, digitálny displej skvele zapadá to tohto štýlu a prináša praktický prvok.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Retro Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Retro Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Svetlosivá Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Termosonda Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
66 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA EBR 7942 AA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA EBR 7942 AA.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií