AD homeoffice PET

AMICA IN 6144 IWSTK

Zobraziť katalóg
AMICA IN 6144 IWSTK
Varná doska indukčná, 4 varné zóny, Booster, funkcia Bridge, Stop & Go, udržiavanie tepla, zvyškové ukazovatele tepla, časovač, senzorové ovládanie výkonu SLIDER, skosená predná hrana, bez rámčeka, 5.5x57.6x51.8cm
Kód:  AMIVD28 Produktové číslo:  IN6144IWSTK Stránky výrobcu

AMICA IN 6144 IWSTK

Hľadáte kvalitne a dômyselne navrhnutý spotrebič, ktorý vám uľahčí každodennú prípravu pokrmov? Vyberte si vstavanú indukčnú varnú dosku od popredného výrobcu Amica. Varenie s indukčnou technológiou je oveľa účinnejšie a rýchlejšie, než ste boli doteraz zvyknutí. Prednosťou je aj moderný dizajn v bielom prevedení, s elegantnou skosenou prednou hranou, bez orámovania. Hladký povrch dosky zabezpečí jednoduché čistenie a údržbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Booster na okamžité zvýšenie výkonu varnej zóny
  • Funkcia Bridge umožní prepojiť dve varné zóny na jednu veľkú
  • Funkcia Stop & Go vám umožní na chvíľu odbehnúť od varnej dosky
  • Senzorové posuvné ovládanie na maximálne komfortné nastavenie zóny
  • Skosená predná hrana bez orámovania na jednoduchú údržbu dosky
  • Časovač na komfortné plánovanie doby ohrevu
  • Celkový príkon 7,4 kW
  • Ojedinelé biele prevedenie

Doprajte si komfort aj pri varení

Inteligentný spotrebič ponúka 4 priestranné varné zóny, ktoré automaticky rozpoznajú prítomnosť a veľkosť hrnca. Vďaka praktickej funkcii Bridge, môžete navyše vytvoriť z dvoch varných zón jednu veľkú, čo využijete pri ohreve väčších hrncov alebo pekáčov. Varná doska vás poteší aj komfortným dotykovým posuvným ovládaním, s ktorým nastavíte požadovanú hodnotu jednoduchým prejdením prstom. Ďalej disponuje funkciou Booster, ktorá po aktivácii umožňuje zvýšiť výhrevný výkon na maximum. Vďaka detskému zámku sú varné zóny chránené pred náhodným zapnutím. Teraz sa nemusíte obávať ani o bezpečnosť vašich detí.

Spotrebič, ktorý sa vám dokonale prispôsobí

Varná doska navyše ponúka praktický časovač až na 99 minút, vďaka ktorému si môžete pohodlne naprogramovať dĺžku varenia na danej zóne. Po uplynutí nastavenej doby sa zóna deaktivuje a zaznie zvukový signál. Túto funkciu je možné využívať aj ako minútku. Samozrejmosťou sú aj zvyškové ukazovatele tepla pri varných zónach, ktoré vás upozornia na nebezpečnú teplotu dosky. Ak by ste náhodou potrebovali odbehnúť od varenia, využijete funkciu Stop & Go. Jedným dotykom dosku na chvíľu zastavíte a po vašom návrate opäť aktivujete všetky zóny aj s uloženými nastaveniami.

Doplňujúce vlastnosti:

Funkcia:
Bridge - prepojenie dvoch varných zón
Stop & Go - pauza
Funkcia udržiavania tepla
Senzorové ovládanie výkonu
Automatické prepojenie dosky s odsávačom
Automatické rozpoznanie prítomnosti a veľkosti hrnca

Prevedenie:
Skosená predná hrana
Bez orámovania

Rozmery:
55 × 576 × 518 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA IN 6144 IWSTK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA IN 6144 IWSTK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA IN 6144 IWSTK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA IN 6144 IWSTK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica IN 6144 IWSTK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií