Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AMICA IN 833 W

Zobraziť katalóg
AMICA IN 833 W
5 1 hodnotení
Vstavaná rúra vstavaná, multifunkčná, A, objem 66 l, 11 programov, Tz senzorový programátor, gril, rošt, teleskopické výsuvy, tlmené zatváranie dvierok SoftClose
Kód:  AMTR17 Produktové číslo:  IN833W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AMICA IN 833 W

Luxusná multifunkčná rúra Amica IN 833 ponúka zväčšený objem komory rúry 66 litrov, ktorý uľahčí prípravu väčších jedál. Kombinácia moderných technológií a praktických funkcií zaručí, že si pečenie budete doslova užívať. Oceníte napríklad 10 funkcií, digitálny Tz programátor, superrýchly ohrev alebo napríklad teleskopické výsuvy. A potešia aj také maličkosti, ako je podsvietené držadlo dvierok.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 66 litrov, 10 funkcií
  • Digitálny Tz programátor
  • Teleskopický výsuv plechov
  • Tlmené zatváranie dvierok SoftClose
  • Nová konštrukcia dverí, trojité sklo
  • Podsvietené držadlo dvierok
  • Zapojenie na 230 V
  • Celkový príkon 3,1 kW

Prenechajte rozhodovanie na moderné technológie

Multifunkčná rúra ponúka 10 funkcií a 37 prednastavených programov pečenia. Tieto hotové programy na pečenie sú pohodlné a urýchľujú prípravu pokrmov. Pripravte si pokrm, vložte ho do rúry a zvoľte príslušný program. Rúra sama rozhodne o nastavení teploty, čase a spôsobe pečenia. Všetko sama presne nastaví, takže budete mať istotu, že jedlo je pripravované najlepším možným spôsobom. Orientáciu vám uľahčí integrované halogénové osvetlenie.

Digitálny programátor

Rúra využíva systém digitálneho Tz programátora s veľkým displejom a senzorickými tlačidlami. Budete mať vždy jasný prehľad o všetkom dôležitom ohľadne pečenia. Teleskopické výsuvy plechov zaisťujú jednoduchú manipuláciu s plechmi bez toho, aby vaše ruky museli zasahovať do horúcej rúry. Celý plech sa vysunie a zabezpečí jednoduchý prístup k pripravovanému pokrmu. Výsuv je ľahko demontovateľný a ľahko čistiteľný. Príjemnou funkciou je mäkké zatváranie dverí Soft Close, ktoré vám spríjemní každodenné použitie rúry. Tlmí nárazy a je tiché, preto môžete zabudnúť na nepríjemné búchanie.

Príjemné chladné trojité sklo

Veľmi praktické sú dvere s novou konštrukciou. Sklo je možné bezpečne a ľahko demontovať bez nutnosti vyberania celých dverí. Navyše vďaka dvom západkám na hornej strane dverí nie je nutné použiť žiadne náradie. Špeciálny chladiaci systém I-COOL FRONT, ktorý je inštalovaný v rúre, nasáva chladný vzduch a znižuje teplotu čela na bezpečnú úroveň. Reflexné sklo inštalované na dverách kumuluje teplo vnútri komory, preto v rúre zohriatej na 200 °C bude na čele maximálne 43 °C. Vaše pečenie bude bezpečné pre vás aj vašich malých anjelikov.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
66 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA IN 833 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA IN 833 W.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií