Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AMICA OSC 610.1W

Zobraziť katalóg
AMICA OSC 610.1W
5 1 hodnotení
Digestor - podstavný, 185m3/h, 3 stupne výkonu, odťah 10cm (zadný/horný) 11cm (bočný) alebo recirkulácia, halogénové osvetlenie
Kód:  AMIOP5 Produktové číslo:  OSC610.1W Stránky výrobcu
AMICA OSC 610.1W Predaj skončil

AMICA OSC 610.1W

Vybavte vašu kuchyňu kvalitným a spoľahlivým spotrebičom, ktorý bude praktickým pomocníkom pre dostatočné odvetrávanie. Počas vyprážania, varenia aj pečenia často unikajú nepríjemné výpary, ktoré sa rýchlo šíria cez celú domácnosť. Podstavný digestor od popredného výrobcu Amica efektívne odstráni všetky nepríjemné pachy a pary vzniknuté pri príprave pokrmov, čím zabezpečí v kuchyni vždy svieži a príjemný vzduch.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi nízka hlučnosť odsávania
  • Elegantný biely dizajn so sklenenou lištou
  • Tri rôzne stupne výkonu
  • Kvalitné halogénové osvetlenie so samostatným ovládaním
  • Špeciálny hliníkový tukový filter proti mastnotám
  • Možnosť recirkulácie vzduchu

Odsávanie aj recirkulácia

Moderný digestor je vybavený jednoduchým posuvným ovládaním, ktoré je umiestnené na prednej strane. Podľa potreby si môžete nastaviť až tri rôzne stupne výkonu. Maximálny výkon odsávania je 185 m3 pary za hodinu, čo oceníte aj vo väčších priestoroch. Spotrebič navyše disponuje horným, zadným aj bočným odťahom. Samozrejmosťou je aj špeciálny hliníkový filter proti mastnotám. Využiť možno tiež praktické funkcie recirkulácie, vďaka ktorej je nasatý vzduch vedený cez tukový filter a následne ich navrátený späť do miestnosti.

Kvalitné vyhotovenie, nízka hlučnosť

Jednou z predností je integrované halogénové osvetlenie s nezávislým posuvným ovládaním, ktoré vám spríjemnia a sprehľadnia prácu na kuchynskej doske. Spotrebič vás tiež poteší veľmi nízkou hlučnosťou odsávania, ktorá je pri maximálnom výkone iba 66 dB. Vyrobený je v elegantnom bielom vyhotovení s prednou sklenenou nábehovou lištou.

 

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
14,7 × 59,8 × 49,8 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA OSC 610.1W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OSC 610.1W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA OSC 610.1W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA OSC 610.1W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amica OSC 610.1W.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií