Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Amiibo Super Mario Diddy Kong

Zobraziť katalóg
Amiibo Super Mario Diddy Kong
5 1 hodnotení
Figúrka – figúrka, ktorá slúži aj ako token do rôznych Nintendo hier na hernej konzole Wii U a New Nintendo 3DS, využíva technológiu NFC
Kód:  MWAmiby Produktové číslo:  045496380243 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amiibo Super Mario Diddy Kong Predaj skončil

Amiibo Super Mario Diddy Kong

Ak ste fanúšikom hernej série Super Mario, bude vás iste zaujímať možnosť celkom nového spôsobu hrania. Ten vám umožní herná figúrka Diddy Kong z herného sveta Super Mario, ktorá sa používa ako token do hier Nintendo na herných konzolách Wii U alebo New Nintendo 3DS.

Figúrka využíva technológiu NFC, tz., že obsahuje špeciálny čip pre čítanie a zápis dát! Ak si chcete zahrať stačí figúrku priložiť k čítaciemu zariadeniu NFC, ktoré majú konzoly k dispozícii a sledovať čo sa bude diať.

Hlavné prednosti

  • Pomôže vám rozšíriť možnosti v hre
  • Pre fanúšikov Super Mario a zberateľov
  • Je možné ju používať v stále väčšom množstve hier
  • Môže pomôcť zbierať nové herné predmety

Ako to bude vyzerať v hre?

V kompatibilných Nintendo hrách vám figúrka môže pridať k vašej bežnej postavičke špeciálne kostýmy, vybavenie a v niektorých prípadoch aj celé herné módy! V niektorých hrách je možné svoju figúrku dokonca vytrénovať ako bojovníka, ktorý pre vás bude zbierať nové herné predmety.

Medzi podporované herné tituly patrí napr.: Mario Kart 8, Yoshi's Woolly World, Splatoon, Hyrule Warriors a Hyrule Warriors Legends, The Legends of Zelda: Twilight Princess HD či Super Mario Maker.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amiibo Super Mario Diddy Kong Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Super Mario Diddy Kong.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií