AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Amulet Enter 2.0 19 "

Zobraziť katalóg
Amulet Enter 2.0 19 "
Detský bicykel horské, veľkosť rámu 19 ", čierne
Pridať do zoznamu
Amulet Enter 2.0 19 " 192,54 € Použité

Amulet Enter 2.0 19 "

Amulet Enter 2.0 19 " je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Ako vstup do sveta ľahké športové a rekreačné jazdy pripravila spoločnosť Amulet kvalitný horský bicykel Enter 2.0. Základ kolesá tvoria rám o veľkosti 19 ", ktorý do pohybu uvádza 26" kolesá. Nová QCG geometria rámu (rýchlo zatáčející geometria) spolu so širokými riadidlami ponúka jazdcom rýchlu a obratnou jazdu, ku ktorej však neodmysliteľne patrí vysoká bezpečnosť. Brzdy V-Brake poskytujú vyšší brzdný výkon, a preto sú tieto brzdy právom považované za najvýkonnejší brzdný ráfkové systém.

Ľahké radenie pomocou rukoväte, kde vďaka vylepšenému okienku nestratíte prehľad o zaradenom stupni, zaisťujú komponenty Shimano. K dispozícii máte 18 rýchlosťou, takže cesty do kopca, v miernom teréne či po spevnených cestách nebude najmenším problémom. O pohodlie počas jazdy na nerovnom povrchu sa postará odpružená vidlica Zoom Escape. Naplno si tak na tomto atraktívnom bicykli v čiernom prevedení užijete cyklovýlety s priateľmi či rodinou.

Parametre a špecifikácie

  • Veľkosť rámu: 19 "
  • Brzdy: V-Brake
  • Vidlica: Zoom Escape 327
  • Rám: Steel
  • Prehadzovačka: Shimano Tourney
  • Radenie: Shimano Revoshift 3 × 6

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určené pre
Muža Hotovo!
Veľkosť rámu
L Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určené pre
Muža Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rámu
L Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amulet Enter 2.0 19 "
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií