AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Angry Birds Classic

Zobraziť katalóg
Angry Birds Classic
5 2 hodnotení
Školská súprava – obsahuje batoh, 1 poschodový peračník, vrecúško na cvičky, Helf box
Kód:  HRAa8958 Produktové číslo:  0-217

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Angry Birds Classic

Praktická školská súprava pre chlapcov s obľúbeným motívom Angry Birds obsahuje anatomický batoh, praktický peračník, vrecúško na prezuvky a dosky na zošity A4, všetko v rovnakom dizajne. Školský batoh je trojkomorový, s anatomicky tvarovaným vystuženým chrbtom a kvalitnou 3D hliníkovou konštrukciou. Tá zaisťuje správne usadenie batohu na chrbte. Nosenie tašky spríjemňuje vystuženie chrbta z príjemného priedušného materiálu. Široko mäkčené nastaviteľné popruhy dokonale priľnú a rovnomerne zaťažia plecia dieťaťa. Hrudný batoh fixuje batoh na správnom mieste. Batoh je extra ľahký –váži len 990 g. Bezpečnosť zvyšujú početné reflexné plochy.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava je vhodná pre II. stupeň ZŠ
  • Vyrobené z kvalitného materiálu
  • Prenášanie uľahčuje pevný úchyt
  • Veľa reflexných prvkov pre zvýšenie bezpečnosti dieťaťa
  • Batoh, peračník, vrecúško na prezuvky a dosky na zošity v rovnakom dizajne

Batoh a všetko ostatné

Batoh má tri priestranné komory s pevnými zipsami. V prednej časti batohu je menšie vrecko na uloženie desiatového boxu alebo peračníka, na bokoch sú dve vrecká na fľašu na pitie alebo iné drobnosti. Jednoposchodový batoh má 2 chlopne. Na jednej z nich je priehľadné vrecko, kam si môžu deti uložiť školský rozvrh. Rozmery peračníka sú 20,5 × 13,5 × 4 cm. Vrecko je možné využiť na prezuvky alebo na cvičebný úbor. Zaväzuje sa stiahnutím povrázkov a možno ho nosiť cez rameno alebo pripevniť k batohu. Je ľahko umývateľný. Jeho rozmery sú 40 × 27 cm. Ochranné dosky na zošity majú vnútornú klopu proti vypadnutiu a zaisťovaciu gumičku. Sú vhodné na úschovu zošitov a iných dokumentov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Angry Birds Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Angry Birds Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angry Birds Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angry Birds Classic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Angry Birds Classic.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií