Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Diskusia k Anker 24W PowerDrive Car Charger biela

Anker 24W PowerDrive Car Charger biela - Nabíjačka do auta

Diskusia k Anker 24W PowerDrive Car Charger biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Anker 24W PowerDrive Car Charger biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Anker 24W PowerDrive Car Charger biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Anker 24W PowerDrive Car Charger biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dodává se tato autonabíječka i s kabelem? (jestli ano, jakou koncovku má? potřeboval bych USB C). Jinak nabíjecí proud 4,8 A můžu chápat jao 2x2,4A pro 2 USB porty?

Dobry den. Objednal jsem si tuto nabijecku - po vyzvednuti v alzaboxu me ale cekalo prekvapeni - neobdrzel jsem Power Drive 2 kterou jsem objednal ale Anker 24W Dual-Port USB Car coz je uplne tvarove jina nabijecka. Nabiji sice uplne stejne ale ma naprosto jiny tvar. Je to zrejme predchudce Power Drive 2.

Dobrý den Dnes jsem si objednával tuto položku anker a docela me naštvalo že potom co jsem vse odsouhlasil i dopravu neobdržel jsem email.a nešlo znova objednat protože jsem ji prý objednal a za 15 minut byla vyprodána. Prosím o vyjádření

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií