Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ANTARES 1540 ASYN D5 sivá

Zobraziť katalóg
ANTARES 1540 ASYN D5 sivá
Kancelárska stolička s vysokým operadlom, asynchrónny mechanizmus, nezávislé nastavenie uhlu sedadla a operadla, plynový piest, voliteľné podrúčky, nosnosť 120kg
Kód:  ARS003d Produktové číslo:  V15424595 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ANTARES 1540 ASYN D5 sivá

Či už máte sedavé zamestnanie alebo trávite sedením pri počítači svoj voľný čas, nemali by ste zabúdať na to, že viac ako 4 hodinami denne strávenými týmto spôsobom trpí nielen vaše chrbticu, ale aj iné časti tela. Doprajte si preto kvalitnú kancelársku stoličku, ktorá vám poskytne čo najviac pohodlia a svojou ergonómiou minimalizuje negatívne dopady dlhodobého sedenia na vaše zdravie. Stolička ANTARES 1540 ASYN D5 spĺňa tieto požiadavky na výbornú a hlavne za skvelú cenu! Poskytne vám jedinečný komfort a uchváti vás ako jednoduchým nastavením výšky operadla systémom up-down, tak asynchrónnym mechanizmom, ktorý umožňuje rôzne, na sebe nezávislé nastavenie uhlu na sedadla a operadla.

kľúčové vlastnosti

  • Kancelárska stolička s vysokým operadlom
  • Výškové nastavenie operadla pomocou systému up-down
  • Asynchrónny mechanizmus poskytuje veľkú variabilitu nastavenia stoličky
  • Nezávisle nastaviteľné sklony sedadla a operadla
  • plynový piest
  • voliteľné podrúčky
  • Nosnosť 120 kg

Urobte si pohodlie

Kancelárska stolička 1540 ASYN D5 sa postará o vaše pohodlie počas sedenia vďaka vysokému operadla, ktorý sa veľmi jednoducho výškovo polohuje sofistikovaným systémom up-down. Komfort pri práci podporí asynchrónny mechanizmus, ktorý umožňuje rôzne nastavenie sklonu sedadla a operadla vo viacerých pozíciách, a to nezávisle na sebe. Ovláda sa pomocou troch pák - jedna páka umožňuje nastavenie výšky celej stoličky, ďalší páčka ovláda naklápanie sedáku a posledný pákou sa ovláda nastavenie sklonu operadla.

Výška stoličky:
106 - 125,5 cm

Výška sedadla:
45 - 57 cm

Hĺbka sedadla:
46 cm

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Plast Hotovo!
Materiál poťahu
Textil Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
120 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
63 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
45 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
57 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
15,1 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ANTARES 1540 ASYN D5 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES 1540 ASYN D5 šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTARES 1540 ASYN D5 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTARES 1540 ASYN D5 grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANTARES 1540 aszin D5 szürke.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií