Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k ANTARES Farao čierna

Zobraziť katalóg
ANTARES Farao čierna - Kancelárska stolička

Diskusia k ANTARES Farao čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ANTARES Farao čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ANTARES Farao čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ANTARES Farao čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať či je možné demontovať opierku hlavy alebo je na pevnom spojená s opierkou chrbta? Ďakujem

Dobrý deň, je bedrová opierka nejakým spôsobom nastaviteľná? Z obrázkov vyzerá, že je iba pružná, je to tak? Aky je pohyb podruciek? ďakujem za info

Dobrý den, v případě, že by mi nevyhovoval sedák z mashe, je možné k židli dokoupit normální sedák?

Dobrý den, je rozdíl mezi touto židlí a židlí eurotech ergohuman? Odkaz do neznáma Na fotkách vypadají identicky a na eurotech jsem četl skvělé recenze, ale stojí skoro trojnásobek - v čem je háček?

Dobrý den. Je u tohoto křesla z prodyšné síťoviny i sedák a nebo tam je látka?

Dobrý den, chápu z obrázku správně, že vršek sedáku lze nastavit na maximálně 55cm od země? Děkuji.

Rad by som si stolicky ANTARES Ergohuman a Spinergo Business vyskusal v Showroome v Bratislave, aby som vedel, ktora mi viac sedi. Mate ich tam, prosim?

Má niekto, kto má aspoň 190 cm, skúsenosti s touto stoličkou? Zaujíma ma hlavne dostatočná dĺžka sedáka, dostatočná výška opierky chrbta a dostatočná výška opierok lakťov.

Dobrý den, chci se zeptat na skutečnou nosnost židle - uvádíte 150 kg. Taktéž výrobce uvádí na svých stránkách v základní informaci nosnost 150 kg, ale v instrukcích k montáži pak nosnost do 130 kg.

Dobrý deň, Stolička sa dodáva v krabici zabalená alebo príde poskladaná ? Do väčšieho osobného auta by sa mohla zmestiť pri osobnom odbere? Ďakujem

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií