Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm

Zobraziť katalóg
ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm - Kancelárske kreslo

Diskusia k ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ANTARES Wonder Large I., výška operadla 55 cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, mate kancelarske zidle na showroomu v holesovich? Dekuji

Dobrý deň, je možné kúpiť aj náhradné diely na Wonder Large I/II, konkrétne operadlo?

Dobrý deň, stolička je pohodlná, ale pri opieraní vŕzga. Je nejaký spôsob ako to odstrániť? Premazať? Dotiahnuť/povoliť niektorú skrutku?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi produkty ANTARES Wonder Large I a ANTARES Wonder Large II? (https://www.alza.cz/antares-wonder-large-d4593902.htm#discussionPosts a https://www.alza.cz/antares-wonder-large-bila-d5862137.htm#discussionPosts)

Má ještě nějaká jiná kancelářská židle u Vás "Odklopitelné plastové područky", resp. je možná tuhle židli mít s jiným potahem než s proužky? PS: V popisu je nosnost 120 kg, v parametrech máte napsáno 100 kg. Co je pravda?

ahoj jezďý ta židle?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií