Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Apei Slim Round Glass Protector pre iPhone 6 Black Full

Zobraziť katalóg
Apei Slim Round Glass Protector pre iPhone 6 Black Full
4,4 8 hodnotení
Ochranné sklo - Tvrdosť 9H, hrúbka 0.3mm
Kód:  AP521 Produktové číslo:  12131

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apei Slim Round Glass Protector pre iPhone 6 Black Full Predaj skončil

Apei Slim Round Glass Protector pre iPhone 6 Black Full

Tvrdosť akú hľadáte

Apei Slim Round Glass Protector je vyrobený zo špeciálne upraveného priehľadného skla odolného proti poškriabaniu a inému poškodeniu. Je ohodnotené tvrdosťou 9H, čo znamená, že je trikrát silnejšie ako bežná fólie. Tento úžasný doplnok k vášmu telefónu je špeciálne určený pre iPhone 6 Black.

Poškodenie sa nemusíte báť

Dokonca ani ostré predmety, ako napríklad nože alebo kľúče, na ňom nezanechajú ani stopu. A nie len to, špeciálna technológia, ktorú toto sklo disponuje zabraňuje tiež nechceným odtlačkom prstov.

Ani nebudete vedieť, že ho máte

Toto sklo je úplne transparentné, bez filtrov, takže nie je dotknutá ani viditeľnosť. Je tiež úžasne tenké - iba 0,3 mm navyše na vašej obrazovke. Vďaka zaobleným hranám nehrozí že ho nechtiac strhnete zavádzaním o nohavice pri vyťahovaní z vrecka. Sklo priľne pomocou tenkej vrstvy silikónu k displeji telefónu tak, že o ňom nebudete vôbec vedieť. Pri lepení sa navyše medzi sklom a displejom nevytvorí žiadne bublinky, ktoré vznikajú pri lepení štandardných fólií.

Parametre a špecifikácia

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla
0,3 mm Hotovo!
Tvrdosť
9H Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apei Slim Round Glass Protector pre iPhone 6 Black Full Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Slim Round Glass Protector pro iPhone 6 Black Full. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APEI Schlank Round Glass Protector für iPhone 6 Schwarz Voll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APEI Schlank Round Glass Protector für iPhone 6 Schwarz Voll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APEI Slim kerek üveg fólia iPhone 6 Black Full.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií