Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

APOGEE QUARTET + Waves

Zobraziť katalóg
APOGEE QUARTET + Waves
Príslušenstvo – AD/DA prevodník 24bit/192kHz, zvuková karta, 12 vstupov a 8 výstupov, 4× nástrojový a mikrofónový predzosilňovač s fantóm. napájaním, USB2, sluch. a 6× monitor výstup, OLED displej, USB Midi, WordClock + WAVES GOLD PLUGIN BUNDLE
Kód:  APG06a2
APOGEE QUARTET + Waves Predaj skončil

APOGEE QUARTET + Waves

Vychutnajte si ten najdokonalejší zvukový zážitok, ktorý vám sprostredkuje zariadenie od spoločnosti Apogee. Každý jeden komponent použitý na stvorenia tohto majstrovského diela je špičkou na trhu hudobnej technológie a techniky. Už na prvé počutie spoznáte, že sa stretávate so zariadením prémiovej kvality a nebotyčnej úrovne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiové zariadenie na prevod hudby
  • Zariadenie je vybavené štyrmi predzosilňovačmi
  • Osadené USB MIDI porty
  • Výborne spracovaný OLED displej
  • Perfektná kompatibilita so zariadeniami Apple
  • Obsahuje Waves Gold Plugin Bundle

Stačí sa započúvať

Využite služby profesionálneho prevodníka, ktorý vám vyčarí neskreslený a kryštalicky čistý zvuk vo vašom zariadení od spoločnosti Apple. Prevodník Apogee Quartet AD/DA bol navrhnutý v spolupráci s hudobníkmi a vyrábaný bol práve pre použitie hudobníkov. Zariadenie je vybavené štyrmi mikrofónovými predzosilňovačmi, USB MIDI rozhraním a technológiou ESS Sabre 32 DAC. Do celkovo štyroch kombo výstupov môžu byť zapojené profesionálne mikrofóny alebo gitary. Pomocou dvanástich analógových výstupov budete schopní rozšíriť vaše zariadenie o reprosústavu až 5.1 alebo slúchadlá a ďalšie užitočné veci. Ďalej je tu pripravených až šesť výstupov pre monitor.

Technológiami nabité zariadenie vám dokáže sprostredkovať zvukovú nahrávku až s kvalitou 192 kHz/24 bit. Pomocou USB 2.0 bude zabezpečené dokonalé a rýchle pripojenie do siete zariadení Mac. Produkt sa môže pýšiť technológiou Waves Gold Plugin Bundle, čo je spolu 35 audio pluginov. AD/DA prevodník bol navrhnutý tak, aby vám garantoval vytvorenie tej najčistejšej nahrávky a najlepšieho počúvania vášho života. Vďaka využitiu prémiových komponentov zariadení disponuje vstupnou citlivosťou 75 dB.

Druhé meno: Dokonalosť

Výborne spracovaný OLED displej vám umožní okamžitú kontrolu používaných funkcií a všetkých výstupov tohto zariadenia. Vďaka tomu budete schopní pracovať bez Maestro 2 softvéru. Dotykový ovládač vám umožní prácu so všetkými monitorovacími funkciami tohto zariadenia. Všetky tieto ovládače sú vybavené LED podsvietením. Ďalšou možnosťou ovládania sú dotykové ovládače A, B, C, ktoré vám umožnia jednoduchú kontrolu nad výstupmi ako: Mute, Dim či Sum to Mono.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOGEE QUARTET + Waves . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APOGEE QUARTET + Waves. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APOGEE QUARTET + Waves. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APOGEE QUARTET + Waves.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií