Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple 38 mm Kávovo/karamelovo hnedý z tkaného nylonu

Zobraziť katalóg
Apple 38 mm Kávovo/karamelovo hnedý z tkaného nylonu
5 1 hodnotení
Remienok na hodinky – vymeniteľný, jedinečný farebný vzor, pre Apple Watch 38mm, pre zápästie s obvodom 125–195mm
Kód:  JA062c2d Produktové číslo:  MNK42ZM/A Stránky výrobcu
Apple 38 mm Kávovo/karamelovo hnedý z tkaného nylonu Predaj skončil

Apple 38 mm Kávovo/karamelovo hnedý z tkaného nylonu

Originálny dámsky vymeniteľný remienok Apple 38 mm v kombinácii farieb kávová a karamelovo hnedá je určený pre vaše Apple Watch 38 mm. Ak hľadáte spôsob, ako svoje hodinky prispôsobiť aktuálnemu oblečeniu či nálade, tento remienok vám to umožní.

Každý remienok Apple je vyrobený z viac ako 500 samostatných nylonových monofilov, ktoré sú spojené v štyroch vrstvách. Výsledkom je vysoká odolnosť a zároveň pohodlie, ako keď nosíte remienok z tkaniny. Remienok je vhodný pre zápästia s obvodom 125 – 195 mm.

Hlavné prednosti

  • Vhodný pre Apple Watch 38 mm
  • Odporúčaný pre obvod zápästia 125 – 195 mm
  • Ľahko vymeniteľný
  • Vyrobený z 500 nylonových vlákien
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 38 mm Kávovo/karamelovo hnedý z tkaného nylonu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 38mm Kávově/ karamelově hnědý z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38mm Kaffee/Karamell-braun aus gewebtem Nylon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38mm Kaffee/Karamell-braun aus gewebtem Nylon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 38 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií