Apple 38mm námornícka modrá s klasickou prackou

Zobraziť katalóg
Apple 38mm námornícka modrá s klasickou prackou
Remienok na hodinky výmenný, teľacej kože s klasickou prackou, pre Apple Watch 38mm, pre zápästie s obvodom 130-195mm
Kód:  JA062a8 Produktové číslo:  MMH62ZM/A Stránky výrobcu
Apple 38mm námornícka modrá s klasickou prackou Predaj skončil

Apple 38mm námornícka modrá s klasickou prackou

Každá hrdá majiteľka či majiteľ chytrých hodiniek Apple s rozmermi 38 mm iste ocenia možnosť výmeny pásku hodiniek. Vždy si tak môžete upraviť vzhled svojho chytrého spoločníka podľa aktuálnej príležitosti. Hladký pásik o veľkosti 130 - 195 mm je vhodný pre mužské i ženské zápästia.

Ak ste milovníkom klasických kožených pásikov, budete ho milovať. Je vyrobený z kvalitnej teľacej kože s krásnou patinou. Čisté línie sú narušené iba odolnou prackou. Poctivá teľacej kože je zárukou vysokej odolnosti a dlhotrvajúceho skvelého vzhledu. 

hlavné prednosti

  • Poctivá teľacej kože
  • Vysoká odolnosť a trvanlivosť materiálu
  • Veľkosť vhodná pre ženy aj mužov
  • Pohodlné zapínanie na pracku
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 38mm námornícka modrá s klasickou prackou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 38mm Námořně modrý s klasickou přezkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 38 mm Marineblau mit klassischen Schnalle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 38 mm Marineblau mit klassischen Schnalle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 38 mm sötétkék klasszikus csattal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií