Apple 42mm Búrkové šedý kožený - Large

Zobraziť katalóg
Apple 42mm Búrkové šedý kožený - Large
Remienok na hodinky výmenný, ručne spracovaná vlnitá kože, nastaviteľné magnetické zapínanie, pre Apple Watch 42mm, pre zápästie s obvodom 180-210mm
Kód:  JA064d2u2 Produktové číslo:  MMAW2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 42mm Búrkové šedý kožený - Large Predaj skončil

Apple 42mm Búrkové šedý kožený - Large

Každá hrdá majiteľka či majiteľ chytrých hodiniek Apple s rozmermi 42 mm iste ocenia možnosť výmeny pásku hodiniek. Vždy si tak môžete upraviť vzhled svojho chytrého spoločníka podľa aktuálnej príležitosti. Vlnitý pásik o veľkosti 180 - 210 mm je vhodný pre mužské i ženské zápästia.

Remienok je vyrobený z ručne vyčinené kože pochádzajúce z prestížnej garbiarne Arzignano v Taliansku. 

hlavné prednosti

  • Ručne spracovaná koža
  • Tradičné proces povrchovej úpravy kože
  • Veľkosť vhodná pre mužov aj ženy
  • Pohodlné magnetické zapínanie

Originálne remeselné spracovanie

Procesom delikátneho frézovanie a omieľanie sa vytvára na koži krásna kamienková textúra a vlnenia. Tradičné remeslo sa v pásku snúbi s moderným prístupom.Magnety skryté vo vnútri mäkké, prešívanej kože vám pomôžu s jednoduchým nasadením a presným uchytením.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 42mm Búrkové šedý kožený - Large Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Bouřkově šedý kožený - Large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sturmgraues Leder - Large. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sturmgraues Leder - Large. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 42 mm vihar szürke bőr - nagy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií