Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Apple 42mm Článkový ťah

Zobraziť katalóg
Apple 42mm Článkový ťah
Remienok na hodinky výmenný, články z prvotriednej nerezovej ocele, skladané zapínanie, pre Apple Watch 42mm, pre zápästie s obvodom 140-205mm
Kód:  JA064e2d Produktové číslo:  MJ5J2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 42mm Článkový ťah Predaj skončil

Apple 42mm Článkový ťah

Ste hrdou majiteľkou či majiteľom chytrých hodiniek Apple o rozmere 42 mm. Potom určite oceníte možnosť výmeny pásku hodiniek za strieborný pásik Apple Link náramok. Pásik o veľkosti 140 - 205 mm je vhodný pre zápästia ženy aj mužov.

Vyrobený je z ušľachtilej nerezovej ocele 316L. Samotný pásik tvorí 100 jednotlivých komponentov s pohodlným zapínaním, ktoré nie je zvonku vidieť.

hlavné prednosti

  • Prvotriedne ušľachtilá oceľ v striebornej farbe
  • Tvorený 100 dieliky s rôznou veľkosťou
  • Veľkosť vhodná pre mužov aj ženy
  • pohodlné zapínanie
  • Ručne kartáčovaný povrch
  • Špeciálne tlačidlá na úpravu veľkosti

Apple hračičky

Prečo je výmenný pásik od Applu tak zaujímavý? Ako vždy Apple myslí na všetko a dokáže si vyhrať. Okrem toho, že je pásik zložený z mnohých častí, je každá časť iná. Je to dané tým, že remienok mení aj svoju výšku a sklon jednotlivých dielikov.

Výsledné dieliky sú ručne leštenej, aby sa zaistil dokonalý dizajnový vzhled. A to nie je všetko. Niektoré dieliky majú špeciálne tlačidlo, ktorým je možné ich jednoducho uvoľniť. Ľahko si tak upravíte potrebnú veľkosť pásku.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 42mm Článkový ťah Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Článkový tah. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Gliederarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Gliederarmband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 42 mm-es láncszemes szíj.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií