Apple Watch Series 2 42 mm antikorové so sedlovo hnedým remienkom s klasickou prackou

Zobraziť katalóg
Apple Watch Series 2 42 mm antikorové so sedlovo hnedým remienkom s klasickou prackou
4,9 39 hodnotení
Smart hodinky - 2x jasnejší OLED Retina displej s technológiou Force Touch so zafírovým sklom, antikorové púzdro s keramickou zadnou stranou, Digital Crown, snímač tepovej frekvencie, WiFi, GPS, bluetooth 4.0, vodotesné do 50- tich metrov, výdrž batérie až 18 hodín, watchOS - kompatibilné s iPhone 5 a vyššie s iOS 8.2 a vyššie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JA056c4h8 Produktové číslo:  MNPV2CN/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple Watch Series 2 42 mm antikorové so sedlovo hnedým remienkom s klasickou prackou Predaj skončil

Apple Watch Series 2 42 mm antikorové so sedlovo hnedým remienkom s klasickou prackou

Apple Watch sú s nami už od roku 2014 a teraz prichádza očakávaná nová generácia. A podľa prvých ohlasov to vyzerá, že sa vydala tým správnym smerom. Vydarený dizajn prvej generácie zostal v zásade totožný. To však ani v najmenšom neplatí pre vnútro hodiniek. Vďaka veľkému posunu v technológii bolo možné použiť významne tenší displej a uvoľnené miesto vyplnila kvalitnejšia batéria, úplne nový dvojjadrový procesor a rada ďalších senzorov vrátane zákazníkmi toľko žiadané GPS.

Kľúčové vlastnosti

  • Zabudovaná GPS a vodoodolnosť podľa stupňa 50M
  • Oveľa presnejšie meranie všetkých aktivít
  • 2× jasnejší Retina displej s Force Touch
  • Výrazne zlepšený systém watchOS 3
  • Dostatok aplikácií na každodenné používanie
  • Účinné sledovanie zdravotného stavu
  • Jednoduchý prístup k oznámeniam a pohodlná možnosť rýchlej odpovede

Športové hodinky

Apple Watch Series 2 sú lepšie vo všetkých smeroch. Už len zabudovaná GPS poskytne úplne nové možnosti používania. Chcete si ísť zabehať? Žiadny problém a iPhone pokojne nechajte odpočívať doma na nabíjačke. Navyše vďaka presnému snímaniu tepovej frekvencie budete trénovať ako profesionál.

Namiesto behania radšej plávate? Hodinky sú vodoodolné podľa stupňa 50M, čo znamená, že sa dajú používať pri aktivitách na hladine. Napríklad práve pri plávaní v bazéne alebo mori. Nemali by sa ale používať pri prístrojovom potápaní, vodnom lyžovaní a iných aktivitách, pri ktorých sa dostanú do kontaktu s rýchlo sa pohybujúcou vodou alebo do väčších hĺbok.

Apple Watch Series 2 celý deň sledujú všetku fyzickú aktivitu a všetko prevádzajú do Krúžkov aktivít. Tie možno navyše ešte zdieľať s partiou kamarátov alebo rodinou. Vzájomná motivácia potom poskytne ďalšie argumenty na splnenie vytýčených cieľov.

Apple Watch Series 2 vám postrážia zdravie

Stres a nevhodná skladba jedla môžu viesť k zdravotným problémom. Apple Watch Series 2 sú bezchybným riešením, pretože pomocou zdravotných aplikácií strážia čas na odpočinok, sledujú pitný režim alebo kalórie. Všetky dáta sa pohromade objavia v aplikácii Zdravie na vašom iPhone. 

Hodinky v úlohe asistentky

Ďalšie porcie aplikácií pohodlne obslúžia všetky komunikačné kanály. Vďaka novému dvojjadrovému procesoru a výkonnejšej grafike sú aplikácie rýchlejšie a animácie plynulejšie. Vaše obľúbené aplikácie sa vo watchOS 3 otvárajú hneď a majú vždy aktuálne informácie. Aktuálne dáta z aplikácií, ktoré vás zaujímajú najviac, si možno dať rovno na plne prispôsobiteľný ciferník.

Sedlový hnedý remienok s klasickou prackou

Tento tradičný dizajn podtrhuje teľacia koža, ktorá postupom času prirodzene zreje a získava krásnu patinu. Kontrastná vnútorná podšívka vytvára dramatický dvojtónový vzhľad decentne doplnený farebne zladeným prešitím. Remienok je určený pre zápästie s obvodom 130 - 195 mm.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
52,4 g Hotovo!
Bežná výdrž batérie
18 h (0,75 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
52,4 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
18 h (0,75 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Watch Series 2 42 mm antikorové so sedlovo hnedým remienkom s klasickou prackou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Nerez ocel se sedlově hnědým řemínkem s klasickou přezkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse, klassisches Lederarmband sattelbraun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse, klassisches Lederarmband sattelbraun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Watch Series 2 42 mm-es rozsdamentes acél szíj nyereg-barna hagyományos csattal.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií