Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Watch Series 2

Zobraziť katalóg
Apple Watch Series 2
4,8 76 hodnotení
Smart hodinky – 2× jasnejší OLED Retina displej s technológiou Force Touch s Ion-X alebo zafírovým sklom, hliníkové/nerez/keramické puzdro s keramickou zadnou stranou, Digital Crown, snímač tepovej frekvencie, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, vodoodolné podľa 50M, výdrž batérie až 18 hodín, watchOS 3 – kompatibilné s iPhone 5 a vyšším s iOS 10 a vyšším
Kód:  JA056c1nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple Watch Series 2

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Apple Watch Series 2 Nike+

Series 2 so zabudovanou GPS.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nike+
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nike+

Nahradia aj športové hodinky.
Disponujú však oveľa kvalitnejším dizajnom.

Apple Watch Series 2 sú lepšie vo všetkých smeroch. Už len zabudovaná GPS poskytne úplne nové možnosti používania. Chcete si ísť zabehať? Žiadny problém, iPhone navyše pokojne nechajte odpočívať doma na nabíjačke. Vďaka presnému snímaniu tepovej frekvencie budete trénovať ako profesionál. Namiesto behania radšej plávate? Hodinky sú po novom vodoodolné podľa stupňa 50M, čo znamená, že sa dajú používať pri aktivitách pri hladine. Napríklad práve pri plávaní v bazéne alebo mori. Nemali by sa ale používať pri prístrojovom potápaní, vodnom lyžovaní a iných aktivitách, pri ktorých sa dostanú do kontaktu s rýchlo sa pohybujúcou vodou alebo do väčších hĺbok.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Ohromujúci dizajn v niekoľkých variantoch.

Apple Watch Serie 2 sú dostupné hneď v niekoľkých variantoch. Na svoje si tak príde úplne každý. Nová generácia prichádza s hliníkovým, keramickým puzdrom alebo puzdrom z nehrdzvajúcej ocele s keramickou zadnou stranou.

vypnuté
Meranie všetkého pohybu

Aktivity

Všetky vaše každodenné aktivity sa započítavajú do efektných krúžkov Státie, Pohyb a Cvičenie. Nastavte si konkrétne ciele a urobte výrazný krok k zlepšeniu svojho zdravia.

vypnuté
Detaily cvičenia

Cvičenie

Samotný naplnený krúžok by vám ako výsledok bežeckého tréningu nestačil. Práve preto možno jednoducho zobraziť detailné výsledky konkrétnej aktivity.

vypnuté
Meranie tepu

Tep srdca

Presný snímač tepovej frekvencie na zadnej strane hodiniek sa postará o meranie tejto dôležitej veličiny. Všetko si následne podrobne prečítate na svojom iPhone.

Apple Watch Series 2, ideálny strážca vášho zdravia.

Stres a nevhodná skladba jedla môžu viesť k zdravotným problémom. Apple Watch Series 2 sú bezchybným riešením, pretože pomocou zdravotných aplikácií dokážu strážiť čas na odpočinok, sledovať pitný režim alebo kalórie. Všetky dáta sa potom pekne objavia v aplikácii Zdravie na vašom iPhone.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aplikácia Dýchanie
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Aplikácia Dýchanie
vypnuté
Správy a notifikace

Správy

Jemným zavibrovaním sa dozviete o každej prichádzajúcej správe. Jednoducho možno rovno reagovať.

vypnuté
Volanie s Apple Watch

Volanie

Kvôli vybaveniu dôležitého hovoru už vôbec nemusíte vyťahovať iPhone z vrecka alebo puzdra.

vypnuté
Kalendár na Apple Watch

Kalendár

Jedným pohybom prijmete pozvánku na schôdzku alebo si pozriete plánované udalosti.

Hodinky v úlohe asistentky.

Ďalšie porcie aplikácií potom pohodlne obslúžia všetky komunikačné kanály. Vďaka novému dvojjadrovému procesoru a výkonnejšej grafike sú aplikácie rýchlejšie a animácie plynulejšie. Vaše obľúbené aplikácie sa vo watchOS 3 otvárajú hneď a majú vždy aktuálne informácie. Aktuálne dáta z aplikácií, ktoré vás zaujímajú najviac, si možno dať rovno na plne prispôsobiteľný ciferník.

Ďalší deň s novým remienkom.

Vítaným prvkom Apple Watch je vymeniteľný remienok. K hodinkám si môžete vybrať z celej palety remienkov, ktoré svojím vyhotovením nielen dokonale obopnú zápästie, ale tiež veľmi vhodným spôsobom reprezentujú váš image. V našej ponuke sa nachádzajú desiatky originálnych kusov a rozhodne si vyberiete ten pravý.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple Watch Series 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple Watch Series 2.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií