Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš

Zobraziť katalóg
Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš
5 1 hodnotení
Sada - batoh z odolného materiálu s vystužením, kovové úchyty, priehradky pre príslušenstvo, vonkajšie vrecká na suchý zips, myš s optickým snímačom, 800DPI, vhodná aj pre hráčov
Kód:  MD055y Produktové číslo:  APPNBBUNDLE4 Stránky výrobcu
Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš Predaj skončil

Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Nájdite zaľúbenie v tejto skvelej sade, ktorá si získa svoje uplatnenie na cestách do práce či do školy. Batoh vám dovolí ľahké a veľmi komfortné prenášanie vášho počítača, dokumentov, kníh a ďalších maličkostí. S optickou myšou, ktorá spadá do tejto sady, môžete pohodlne ovládať váš počítač.

Kľúčové vlastnosti

  • Sada pre bezpečné prenášanie počítača
  • Príjemné nosenie vďaka ramenným popruhom
  • Veľké vrecko vystužené prostredníctvom čalúnenia
  • V prednom priestore nájdete niekoľko menších vreciek
  • Komfortná optická myš s citlivosťou 800 DPI
  • Myš možno využívať bez nutnosti inštalácie

Majte vždy počítač pri sebe

S batohom od spoločnosti Approx dostanete ideálne úložné priestory pre váš notebook s uhlopriečkou až 15,6 palcov. Batožina je z veľmi pevného a odolného materiálu, na ktorom nezostávajú nečistoty. Veľké vrecko bolo vystužené pomocou čalúnenia pre maximálne bezpečie prenášanej elektroniky. Do menšej kapsy môžete vložiť dôležité dokumenty, učebnice do školy či desiatu. Pre prehľadné ukladanie možno využiť priestor, ktorý sa zapína na suchý zips. Vrecká sa dajú pohodlne uzavrieť pomocou zipsu. Po stranách nájdete dve malé sieťované kapsičky, do ktorých možno uskladniť fľašu na pitie či vaše maličkosti. Nastaviteľné popruhy na ramená možno ľahko upraviť a prispôsobiť si dĺžku podľa vašej individuálnej potreby.

Myš pre rôznorodé využitie

S touto myšou oplývajúcou jednoduchým a priamočiarym dizajnom sa vám bude perfektne ovládať váš notebook. Spojenie optickej technológie a citlivosti 800 DPI vám umožní mať úplnú kontrolu nad každým pohybom. Produkt môže byť využitý pri prezeraní internetových stránok, editácii dokumentov či hraní rôznych hier. Zariadenie je osadené navíjacím káblom, ktorý vám dovolí úplnú voľnosť pri pohybe po stole. Veľkou výhodou bude fakt, že myš stačí iba zapojiť do počítača a môžete ju využívať bez zdĺhavého inštalovania.

Parametre a špecifikácia

Šírka
10,3 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
6,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,3 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
6,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
800 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Approx batoh na 15.6" notebook + optická USB myš. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ca. Rucksack 15.6 "Notebook + USB optische Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ca. Rucksack 15.6 "Notebook + USB optische Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kb hátizsák 15,6 "notebook + USB optikai egér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií